Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

mantar gibi yeni rock grupları çıkıyor ama....

• kkurt • 30 Temmuz 2006 01:02 • #507420
    utanmadan böyle rezil bir klip kaydedebilen bir grupla muhattap olmaya değmez bence
  • rock in rio • 30 Temmuz 2006 01:04 • #507421
    bence türkiye de çok az sayıda başarılı rock grupları var mor ve ötesi çilekeş bunların başında son zamnlarda dorian da iyi bir çıkış yaptı bence ama geniş bir rock kültürümüz yok ne yazık ki
  • lena avrıl • 30 Temmuz 2006 01:07 • #507422
    dorian ve anima da kaliteli bence
  • tayfunfırat • 31 Temmuz 2006 16:48 • #507713
    pentagram üstüne yoktur katılıyorum ...mantar gibi yeni rock grupları çıkıyor ama hala bir nwothm yaratılamadı
  • TurkishMetal • 31 Temmuz 2006 17:46 • #507728
    mantar kelimesi çok iğrenç olmuş.Ben rock gruplarının bu işi para için yaptıklarını düşünmüyorum.Hele ülkemizde hiç olmadığını düşünüyorum.Çıkan gruplar için mantar gibi türüyorlar diyen insanlara müziği beğendirmek ne kadar zor tahmin edebiliyorum.Bu kadar büyük riskler varken harcanan emeğin ve paranın sonunda dibe vurmakta var.Çünkü sadece mantar gibi türüyorlar yaptıkları birşey yok dimi.Bence bu kadar ağır konuşulmamalı.Düşünün bir mesleği öğrenmek için kasmışsın yıllarını vermişsin müşterilerden biri geliyor sana ulan bunlarda mantar gibi türediler diyor.Ne kadar hoşuna gider ki.Biz mantar dersek adamlara ne pentagram kalır nede bulutsuzluk özlemi.Olmamalı bence
  • CRN_CRN_ME • 31 Temmuz 2006 17:53 • #507729
    evet aslında bir bakıma haklısın! ama bence cıkan bu grupların yarısından coğu özenti yani çok önceden çıkmış bir gruba benzemeye ve bu şekilde tanınmaya çalışıyorlar! tabi bu benim düşüncem....saygılar....
  • kkurt • 31 Temmuz 2006 20:52 • #507743
    arabeskin yeni adı bugünlerde rock oldu... zaten müslim gürses seneler önce ben rockçıyım dememiş miydi... geleceği gören adamın hali de başka oluyo:D
  • aldieb • 31 Temmuz 2006 21:31 • #507746
    ya arkadaşlar rock dinleyen kitle olarak ammada garipsiniz.
    önceden rock yapanlar ne kadar az diye üzülür popüler kültüre söverdiniz,şimdi ise mantar gibi rock grubu türüyor diyorsunuz.bence sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz.kötü mü işte dilediğin kadar grubun içinden dilediğin tarzda rock yapan insanları dinleme şansı buluyorsunuz ki önceden bu konuda ne kadar kısıtlı olduğunuzu unutmayın.size düşen en kalitelisini ve sizin tarzınıza en uygun olanı çekip çıkarmak ve müziğin keyfine varmak.
    verilen emekleri,gösterilen çabaları bilmeden konuşmak herkes için kolaydır lütfen daha duyarlı olun ve ne istediğini bilen türk gençleri arasına katılın!!!!
  • kkurt • 31 Temmuz 2006 21:34 • #507747
    nerde o rock grupları ya... arabeski de rock kılığına soktular ya.. böyle hakaret görülmemiştir.
  • TurkishMetal • 31 Temmuz 2006 21:44 • #507748
    Arabesk müzik türk miziğinin yapısında vardır.İster istemez melodilere bulaşır.Eğer beğenmiyosan dinlemezsin.Lafı bir yerden bir yere çekmek bence mantarlıktır.Adama mantara bağladın derler mazallah.