Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

amerikan özentisi dediğimiz kişilerin dinlediği müzik türü?

• hells bells • 3 Ağustos 2006 21:51 • #508079
    ya ortalıkda dolu böyle adam var kendilerini newyorke sokaklarında zannediyolar böyle giyim kuşam haraketler birde arabalarda veya kulaklıklarında genelde rap türü müzikler oluyo bana amerikan özentisi dendiğinde kesin rap dinliyodur derim bunu bi tartışmaya açıyim dedim sizce durum nedir
  • _betrola_ • 3 Ağustos 2006 21:52 • #508080
    aslında pop dinlerler ama çaktırmazlar;)
  • aldieb • 3 Ağustos 2006 22:11 • #508081
    aslına bakarsanız burada önemli olan dinlediği müzik türü değil.belki adam o tür müzikten hoşlanıyodur açar rap dinler ya da sizin tabirinizle saklamaya çalışarak pop.
    burada asıl önemli olan mevzu sizinde dediğiniz gibi özenti olması,özenti bi gençliğin sizce ne düşündüğü mü yoksa ne dinlediği mi önemli.önce kafasının içinde var olan ve lüzumlu olduğu için oraya konulan şeyi lüzumsuz şeylere çalıştırmaması lazım.
    taklit yoluyla bişeyler yapmak zaten saçmayken dinlediği müziğin orjinalitesini tartışmak mantıksız.
  • lena avrıl • 3 Ağustos 2006 22:14 • #508082
    ya her tür dinlerim dinlemediklerime arabesk gib saygı duyarım ama pop dinlemekle özenti olunmaz adam metalciyim der haaa bak klas oluyor saç uzatayım kız tavlayayım derse bitmiştir
  • agrinn • 3 Ağustos 2006 22:17 • #508085
    bende size çok katılıyorum.ohaa falan oluyorum görünce ole tipleri.ayyy bi de bizi sevmezler.sanki topuklu giyince new yorka ayak basmış oluyoruz.mesela meltum cumbul gönül yarasında beydağının karıyam dio ben bayılıyorum.annem malatyalı.arguvanlı değil ama ole bi damat adayımız olur umarım.çok özendim sarkıya.çünkü ben anadolu özentisiyim.sahsen bizzt ben yanıı.american özentilerııııı da gönül yarasının o şarkısını dinlemeliler. saygılar.çüsssssss.
    NOT:çüs dediğimie bakıp alman özentisi sanmayın benıııııııı
    ağız alışkanlığı çunkuuuuuuuuuuu
  • lena avrıl • 3 Ağustos 2006 22:22 • #508086
    gerçekten çok yozlaşmaya başladık çağdaşlaşacaz derken:((haklısın
  • aldieb • 3 Ağustos 2006 22:24 • #508089
    sana yorum yapmıyorum!!!!
  • hells bells • 4 Ağustos 2006 00:23 • #508135
    lan ben ne soruyorum sen ne diyosun lena ne dinliyod neden hoşlanır neye saygı duyarmı diyorum ben hayır özenti tipleri sizce ne tür dinliyo ağırlıklı diyorum laf nerelere gidiyo zaten o agrin her tarafta sulandırıyo konuyu deli ediyo adamı
  • KerryKing • 4 Ağustos 2006 02:56 • #508152
    Tabi hiçbiriniz Amerikan rock veya metal gruplarını dinlemiyorsunuz değil mi? Onlar rap dinleyince özenti oluyorlar, bizler rock veya metal dinlediğimiz için olmuyoruz değil mi? Bu ne kadar dar düşünce kalıplarıdır ya. Önce aynada kendimize bakmak aklımıza gelmez. Unutmayın çoğumuz bu gruplarla büyüdük, bu gruplardan çok şey öğrendik. Millete laf sokuşturmak kolay. Özenti veya değil, ezik ya da değil ne farkeder. Kendiniz bu heriflerin zamanında popüler olan kültür ürünlerinden faydalanırken gidip de şu andaki kültüre bok atmanız yersiz. Yok ya o zaman sadece Türkçe Rock dinleyelim ya da olmadı rock müziğe altın çağını yaşatan ülkeyi dışlayalım. Hey allahım ya objektif olmayı denemek zor geliyor değil mi? Çünkü herkesin kendi doğrusunun yanlış olma ihtimali yok veyahut yaptığımız eylemlerle, yaptığımız eleştirinin çelişkilerini göremiyoruz. :)
    Saygılar...
  • pUnKeR • 9 Eylül 2006 01:13 • #512855
    evet ben bir özentiyim amerikan müziği dinliyorum...sizler kadar olmasada türk sanat müziğinide çok çok severim.. nikiniz bile gavurcayken nasıl böyle bişey dersiniz??