seve seve beatles hakkında konuşurum!müzikte büyük izler bıraktılar.ilk beatles albümü şöyle almıştım;televizyonda zap yaparken john'un imagine klibini ve altında türkçe altyazısını görmüştüm.şarkının sözlerinden çok etkilenmiştim doğal olarak,ondan sonra artık nereyi izlesem johnu ve imagine klibini görmek istiyordum(tabi gerçekleşmeyen bir istekti bu).biraz araştırmıştım kimdir john lennon diye.albümünü alırken,madem johnu alıyorsam beatlesı da alayım dinlemiş olurum demiştim(o üstünde 1 yazan albümdü).dinledikçe sevmeye başlamıştım beatlesı.hep john ve beatles hakkında konuşmak istiyordum maalesef çevremde 1-2 kişi hariç doğru düzgün konuşacağım kişi yoktu.böyle körü körüne bağlanmıştım.sabah akşam beatlestı benim için...tam anlmıyla beatlemania olmuştum!böyle albümlerini biriktirip dinlemeye devam ettikçe yavaş yavaş gitti bu ağırlık,sanki dönem aşmışım gibi.en sevdiğim beatles üyesi kuşkusuz john lennondır.anlatılmaz derler ya,aynen öyle.ama sonra düşününce aa paulde vardı baby faaaace,georgeun apayrı bir havası var yaaa her şarkısı ayrı bir güzel, ringoyu da unutmamak lazım...hepsi birbirlerini tamamlıyorlar ortaya da 1 milyardan fazla sattırmaya devam eden bir grup ortaya çıkıyor....