Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Küçük yaşlardan beri metal dinlenir mi?

• lena avrıl • 11 Ağustos 2006 01:04 • #509056
    eee peki ablacım :):):)sen bilirsin
  • Aria GalaCtiCa • 11 Ağustos 2006 01:04 • #509057
    Bu işin kaderi bu herhalde birisi adam gibi bir konu açar güzel güzel cevaplar verilir sonra dallamanın biri çomak sokar sonra da konu kopar gider...
    Çeneni kapatacaksan kabul ediyorum hata bende konuyla tamamen alakalı yorumlar yazdığım için.
    bu arada açıkla kimliğini de yer yerinden oynasın kimmişsin bakayım sen?
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 01:13 • #509059
    :):)fıkra da güzeldi bakın kimseye birşey demedim gene bir müdür görsün diye diyorum burayı kızartmayın toptan silin
  • karabasan_gzem • 11 Ağustos 2006 01:22 • #509060
    olur bence ben ufak kuzenlerime falan dinletiyorum çok eğlenceli oluyo=)
  • beklicem321 • 11 Ağustos 2006 01:25 • #509061
    :D:D ibret alınmalı bence :P böyle kalsın..
  • beklicem321 • 11 Ağustos 2006 01:31 • #509062
    :( bana neden öcüymüşüm gibi bakıyorlar..
    hmm.. yeğenlerim yok ama otobüste filan biryere giderken dinlediğim müzik yüzünden bazı aileler çocuklarını benden uzaklaştırıyor.. ne kadar kötü aileler var ya :) bırak çocukta alışsın..
  • karayansima • 11 Ağustos 2006 01:32 • #509063
    yanlıs hatırlamıyorsam 95 yılında 12 yasımdayken mahallede bir abi bana çekme bir metallica ...and justice for all albümü vemisti.. hayatım o anda değismisti o zamanlar ne albüm alınabilirdi ne bilgisayar vardı mp3 indirmek, nede eksi sözlükten:)) grup web sayfalarını girip bilgi alabiliyorduk!!...
    çok güzel yıllardı sonra iron maiden x factor albümü çıkmıstı aynı yıllar falan filan iste pentagram- anatolia ile artık tamam demistim ben baska müzik dinleyemem...
    simdi kardesim var 7 yasında eleman opethi duyunca tanıyabiliyor, kurban hastası mangada seviyor ama çoçuk daha yasına göre dinleme denmez:))
    isin dahada komik yanı "rep"ten nefret ediyor.. sokakta rapçi görse küfür ediyor kaç defa kavga ediyordum elemenlarla...
    yani olunur 6 yasında dinlenir.. benim kardesim bunu basarıyor
    bu arada mandolinle godsmackın i stand alone sarkısının nakarat girisini çıkartabiliyor (ciddidir)
  • karabasan_gzem • 11 Ağustos 2006 01:34 • #509065
    boşver sen takma kafana insanların senin hakkında düşündüklerinin bi önemi yok =)
  • psyccomat • 11 Ağustos 2006 01:37 • #509066
    [70 kez okundu]Aria GalaCtiCa
    11 Ağustos 2006 Cuma / 00:08
    Dinlenir tabi niye dinlenmesin, ama bazı tipler var öyle olmadığı halde bunu iddia ediyor; hem de ballandıra ballandıra işte onlara kıl oluyorum; metal dinlemeye 15 yaşımda başladım demek çok mu zor?

ayrıca bkz:
    'ben doğarken ağlamamışım, scream atmışım'
    'annem bana ninni söylemezdi; yerine venom dinletirdi'
    'ben doğarken ameliyathanede cannibal corpse çalıyormuş'
    'doğduğumda elimde bass vardı; çift yumurta ikizim de davuluyla bana eşlik ediyordu'
    'annem ağzıma biberon diye kolonya, emzik diye sigara verirdi'
    '6 aylıkken gitar almışşım, 8 aylıkken power chord basıyordum; 1 yaşında tapping solo atıyordum'
    'ilk söylediğim kelime satan imiş'

... gibi sözler vardır ki insana kabaca ''de bi s.kt.r git''; kibarca ''abi yavaş topla da gel''

süper ya hakkaten neren buluyo bunları?
  • beklicem321 • 11 Ağustos 2006 01:38 • #509067
    bence de yokta.. topluma yararlı bir birey olmak istiyordum.. ( :S ) neyse sen benden daha yararlıya benziyorsun.. önün açık olsun..