-
dinlenmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........................
-
daha 2 yaşında bi kuzenim war ee tabi benim kuzenim olunca dinliyor hatta alıştı başka bişi dinlemiyor kafa falan sallamayı öğrettim halam beni öldürecek yaklaşmam yasak oda mı sana benzicek bu aile iki tane kaldırmaz dio aileden afaroz edecekler beni en sonunda ehheuheu aslında işime gelir
-
valla ben işte 6.sınıfta bon jovi dinlerdim eski albümlerini falan alırdım ama asıl olarak 14-15 yaşlarındayken metallica-kirk hammet hayranlıgı(özentilik boyutlarına yakın olan hayranlık) ile basladım ama sonradan cok delikanlı bi metalci oldum:)) neyse konuya gelirsek kesinlikle abisi veya ablası nedeniyle olunabilir.. mesela su anda da sınıf arkadasım olan bir arkadasım ben 8.sınıfta metalika da metalika diye kudururken adam my dying bride dinliyodu.. bana da o ogretmistir zaten.. ama o cocukta b.k gbi gitar calar mesela:) bu işler boyle yani cok deşmemek lazım..
-
ben kendi adıma konuşayım.ben 11 yaşımdan beri metal dinliyorum.şu anda da 13 yaşındayım zaten.
-
-
abı hersey mumkun olabılır de her dıyene de ınanmamak lazım abı ben sahsen hıcbı dıyene ınanmıyorum jaymz ın kızı bıle sureklı metal dınlemıyo özentılık abı ıste
-
yorumsuz degıl ezık abı ben oyle bı metalcıyım kı dogarken pogo yaparak dogdum annem öldü hatta
-
e anlamazda dinler cnm niye dinlemesin.
-
abı dınlemesı konusunda bı sıkıntı yok zaten bunu ovunerek anlatması komık
-
kimse övünerek birşey anlatmıyoki zaten küçücük çocukk ne anlarr metallden falan ya üüüfff yanii.
ben annemin karnından metalci doğmuşumm bnmruhum metalist blmm ne falan diyenlere de bişey diyemem valla.
kim dinliyosa da yani dinlemişsede eyvallah.
komik değilde, gereksiz demek daha doğru olmaz mıı. ne alaka şimdi