-
sağol insanın kuzenine metal dinletip kafa sallamayı öğretmesinin topluma ne kadar yararı varsa o kadar yararlıyım =)
sende kaybetme ümidini =P
-
eheh güzel sallamışlar
-
ekşi sözlükten buluyor
-
Aaaa bir ES kullanıcısı daha:) Doğru tesbit ilk dördünü ekşisözlükten hacıladım
-
misal ben 3 yaşımdan 9 yaşıma kadar pasif dinleyiciydim başkaları sayesinde dinlerdim sonrasında kendim devam ettim olaya 17 bitiyo bu arada öyle birşey oluyo yani ama herkeze inanmamak en güzeli tabi yalan söyleyenlerde yok değildir
-
o yaşlarda ne kadar bilinçli dinlenir bilmiyorum ama ilerisi için insanın zevklerini etkilediği kesin.
müzik dinlemenin yaşla bir alakası yok. nedense 15-16 yaşlarında metal dinlemeye başlayanlar uzun yıllardır dinleyenler tarafından aşağılanırlar. atıp tutmamakla gerçek bilgilere sahip olmakla alakalı...
-
gerçekten yaşa pek bakmaz 'iyi metal dinleyicisi olmak'ama kucuklukten beri dinlemenin ruha,beyne iyi geldiği kanısındayım.
-
neden mümkün olmasın ki müzik yaşa değil ruha bakar...
-
İnanmam. 6 yaşında bir çocuğun ruhu o kadar kirlenmiş, o kadar karanlık olamaz. Zaten 6 yaşından beri metal dinlemekle, hadi onu geçtim metal dinlemekle övünecek adamı adam yerine koyan varsa onun boş sözlerini dinlemekle vakit kaybetmeyi göze alana cidden şaşarım ben.
-
zaten bir çocuğun çok ama çok küçük istisnalar dışında evinde tv ve radyo varsa tanışacağı ilk müzik poptur