Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

biri bana black metal ruhunun ne olduğunu anlatabilirmi?

• craSSa • 16 Ağustos 2006 14:52 • #509934
    Uzun uzun açıkladığın için teşekkürler. Ben işin teknik yanıyla fazla ilgilenmiyorum. Mesela bazıları gibi gitar kullanan herkese rockçı demem. Bu yüzden dikkat etmedim Deicide'ın rifflerinin hangi tarzda olduğuna. Ben sadece dinlerim, bana hissettirdikleri önemlidir. Hem Death hem de Black tarzını severek dinliyorum ve bunları rahatlıkla birbirinden ayırabilirim. Ama ilginçtir ki Deicide dinlerken bazen o sound bana Black hissi veriyor ve kaptırıp gidiyorum. Sanırım bu herkese olmuyor. Aynı müzik farklı insanları farklı atmosferlere sokabilir bu gayet doğal. Tartışmaya bile gerek yok o yüzden. Zaten sonuçta Deicide bir Death grubu ve %51 sen haklısın ;) Biter...
  • vovin35 • 31 Ağustos 2006 18:03 • #512011
    black metal tanrının müziği!

Bu Çok Hoş bir benzetme olmamış arkadaşım
  • EMG 85 • 31 Ağustos 2006 19:25 • #512026
    Evet doğru diyor vovin35 kardeşim hiçbişey özellikle müzik allahtan üstün olamas ama sizin gibi sapkın gençlerden böyle şeyler duymak gayet normal ...
  • dimmuborgirfan • 31 Ağustos 2006 21:02 • #512040
    Black metal her zaman karanlık bir atmosfere sahiptir.Anti-christ,vampirik,mistik ve extreme öğeler taşır.Bu türe ismini veren Venom olmasına rağmen bu türe gerçek anlamda can katan kesinlikle Mayhem dir.Mayhem gerek şarkı sözleri,extreme müzikleri,gerek sahne şovları ve makyajlarıyla ilgi odağı ve tüm blackçilere ilham kaynağı olmuştur.Black metal de ilgi çeken şey din karşıtı olup,paganizm ve satanizmle ilgili öğeler taşımasıdır.Hatta bu yüzden bir çok gencin anne ve babasının korkulu rüyası olmuştur.Mayhem De Mysteriis Dom Sathanas albümüyle bana ilham kaynağı olmuş ve black metale balıklama dalmama sebep olmuştur.Ayrıca Emperor ın da ilk albümü de bana ilham kaynağı olmuştur.Bu iki grubun yanında Satyricon,Immortal ve Dimmu Borgir vazgeçilmez gruplardır.