Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Albümü aldınız ahada hiç iyi değimiş dediğiniz albümler ...

• HereticSlave • 28 Kasım 2006 06:16 • #518056
    metaroth - meta non grata

ulan heryerde övülmüş övülmüş süper bi albüm denmiş, gittim aldım açtım bi dinledim.. haydaaa.. abi resmen akıllarına gelen ilk sözlerle ve rifflerle şarkı yapmışlar! çok çok basit bi albüm.. hiç memnun kalmadım..
  • da hui • 28 Kasım 2006 10:43 • #518059
    Ogün Sanlısoy - Üç. Niye aldım o da tartışılır ama çok sıradan geldi bana, iki kere dinleyip rafa kaldırdım.
  • Necrophilliac • 28 Kasım 2006 17:08 • #518064
    Consume - They Shall Suffer

Türk gruplara destek falan diye mutlu oldum olmasına ama hakkaten rezil bir album.
  • PoWe • 28 Kasım 2006 19:50 • #518073
    St Anger... param boşa gitti...
  • Rock_forever • 28 Kasım 2006 20:00 • #518074
    rezil mezil ama grammy almış yinede..hiç yoktan prestijli bi rezillik :)
  • nazmiyyeaah • 29 Kasım 2006 01:33 • #518109
    ben bruce dickinson iron maiden'den ayrıldıktan sonra kalkıp söylemesi ayıptır ama, balls of picasso diye bi albüm yamıştı. bi hevesle aldım koşarak, hem de kaset: bi tek tears of the dragon'ı beğenmiştim. ondan da hüsranı vardıki, o zamanlar cenk ve erdem hür fm'de istek saati yapıyolardı. bu şarkıyı isteyenlere uzatmalı bir versiyonunu çalıyolarmış, ben de o sanmıştım ama meğer radio edit'miş. neyse işte olsun, abime verdim kasedimi.

bi de nirvana in utero vardı. hepsi smells teen of spirit ayarında sanıyodum. içim bayılmıştı dinlerken. ama dedimki anlamaya çalış, dinle hisset, nivanaya ulaş. sadece nirvanaya değil, budanın kankası govindaya bile vardım yani. ve dinleye dinleye walkman bozdum. eh küçüktük o zamanlar :)