-
Doğruyu söyleyen bir embriyoda olabilirdi A Dead Castle, tavrın hiç hoş değil.. Zaten bu konu daha önce tartışıldı ve bunu şarkı düz okununcada yapan adamların varlığı üzerine saçma olduğu kanaatine varıldı..
-
Ne alaka lan?:)Neyini kıskanıyim?:D
-
Bu siteyi görene kadar herkes paşa paşa dinliyordu.Farkına bile varmadan dinleyip ölen bir insan günaha mı girmiş sayılacak sanki?Hem dışarda gerçekten öyle dinleyenleri de hesaba katarsak üzerinde tartışmaya gereksiz bir konu.
-
Öyle lanlı manlı konuşma seviyesiz. Konuşmanın adabı var terbiyeli ol
-
bilmeden öldüyse günah sayılmaz. mesela biz düne kadarkilerden sorumlu değiliz ama buğün biliyoruz artık dinlersek günaha giriyoruz. Oyüzden ben artık serdar ortaç dinliycem. ama onadabakmak lazım şu yeni şafakmıydı neydi ona telefon edip sorcam serdar ortaç temizmi diye. onayını almak lazım. yanarız yoksa.
-
ben anlamam kardeşim dinlediysen gireceksin günahınada dinlerken eğleniyodun ama biraz zor görünce yok ben bilmiyordum yok yeni anladım olmaz öyle iş
-
Ne yapalım katlanacağız artık. şimdi serdar ortaca dönüp cennete gitsem orada yanlız canım sıkılır. Siz Heavy metali bırakmazsanız ozaman bende bırakmıyorum cehennemde beraber yanarız artık.
-
sıkma canını cehennem işi kolay içerde dostlarım var benim hitler filan var arka çıkarlar bize fazladan zıkkım filan verirler hertürlü rahatız orda:))
-
Tamam ozaman Hitlerde oradaysa sırtımız yere gelmez. Bak sana güvenip Heavy Metale devam ediyorum.
-
hitlerle birlikte cehennemden cennete blitzgreig yapcaz yahudileri cehennemdede rahat bırakmıcaz metalde dinleriz tabi
Heil Hitler