Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bakın ve kopun :)

• cthulhu88 • 26 Eylül 2006 15:02 • #514313
    Hayat=Ego ve tatmini gibisinden :P
  • donald_cobain • 26 Eylül 2006 17:12 • #514321
    mp3 dosyanı winamptan aç ses kaydedicide record tuşu var dinliceğin kısmı kaydet önce sonra
    tersten dinle şaytanın gücünü gör:P
  • SlipknotSlave • 26 Eylül 2006 17:18 • #514322
    hell yeah -_-"
  • SlipknotSlave • 26 Eylül 2006 17:27 • #514325
    baltalı ilah
    23 Eylül 2006 Cumartesi / 01:11
    Peki buna de diyorsun? İzle. yorumunu yap.
    http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/280806/bayrak.wmv&btype=IEWMPobj

syarar
    23 Eylül 2006 Cumartesi / 20:33
    la pogo ya tehlikeli demişler puu

bi alt topicteki kendi koyduğun linkte barışarock ı kötülemek için yapıldığı her yerinden belli pogoya tehlikeli eğlence aracı demişler. madonnayada satanizm bilmemnesi demeleri doğal.

sen dua et Black metal veya Trash metal yaptıklarını yazmamış bu gezeteden oda beklenir. Biz o zor dönemde insanların ön yargılarından çok çektik. sokaktan geçerken saçlarımız uzun diye kadınlar bir birlerini çağırıp sanki uzaylıymışız gibi birbirlerine bizi gösteriyorlardı. Medya Habersiz kaldıkça bize saldırıyordu. O malum ortaköy olayı bizi epey zordurumda bıraktı. birsürü arkadaşım saçlarını kısaltmak zorunda kaldı. İşte malesef türk medyası böyle bilmediği konularda uzmanmış gibi ahkam kesiyorlar.

???????
    ben bişey anlamadım valla.
  • baltalı ilah • 27 Eylül 2006 21:38 • #514404
    Birinci haberde Türk bayrağına yapılan saldırı görüntüleri var.Show tv olan. pogo olayıyla ben ilgilenmiyorum o benim yorumum değil. Son oalyda Heav Metale Yeni şafak gazetesinin karalama kampanyasıyla ilgili yazıldı. Bunların hepsi farklı konular birbirine karıştırırsan anlamazsın tabi. Bunlar ayrı konulardan alınmış. Ayrıca Metal müzik dinlemem Türk bayrağına yapılan hakareti hoş göreceğim anlamına gelmiyor. Ben Heavy Metalci olabilirim ama sonuçta TÜRKÜM.
  • SlipknotSlave • 28 Eylül 2006 19:52 • #514470
    Birinci haberde saldırı mı yapılıyor yoksa barışarock a çamur atıp sevgili rockncoke festivali mi yüceltmeye çalışılıyor onu anlamadım ben ?
    malesef türk medyası böyle bilmediği konularda uzmanmış gibi ahkam kesiyorlar.

bu cümle senin...pogoya tehlikeli eğlence aracı olarak bahseden bir haberin ne kadar etik bir haber olduğuna bi bakmak lazım...onu demeye çalışıyorum ben... iş festivale ya da soad a çamur atmaya gelince mi milliyetçilik duygularımız kabarıyor bizim ? bu cümlemde yanlış anlaşılcak... açıklıyım : doğudan hergün gelen şehit cenazeleri için sessiz kalınıyor başka konular oldumuydu hemen TÜRKÜM ben değilmiyim ? ya da başkaları değil mi yani ? ya da seni değilsin diye suçlayacak bişey mi söyledim ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
  • syarar • 28 Eylül 2006 19:57 • #514475
    aynen tam üstüne bastın çek ayağını (biliyorum kötüydü)
  • cthulhu88 • 28 Eylül 2006 20:11 • #514486
    Olsun onaylanmak güzel :P
  • syarar • 28 Eylül 2006 20:13 • #514488
    :)
  • baltalı ilah • 28 Eylül 2006 20:35 • #514494
    Sen o haberi birdaha izlersen haberde ne anlatılmak istendiğini anlarsın olay pogo olayı değil. Rock!n cook un orada bahsi bile geçmiyor. Ben iki festivalede karşıyım Ben Siyasetin içinde olmadığı Gerçek Rock festivali istiyorum. Yani çıkarcıların karışmadığı temiz festival.Şehit cenazelerine gelince .Biz tezkereyi reddederken bu sonu halkımız kendi hazırladı. içinde olmadığımız bir ıraktan böyle saldırıların geleceği gün gibi ortadaydı ama benim halkım bu duruma zamanında uyanamadılar. Şimdi uyandılar ama Artık Karşında yanında olmayı reddettiğimiz ABD var. İşte herkez suçlu olduğu için sesiz kalıyorlar. Burada yorum yapmayacağımı yazmıştım ama sorularına karşı dayanamadım.