-
abi ben sizi yaratan adamım
-
Evet .wav uzantılıları kabul ediyor.
-
arkadaşlar bu haberi ve gasteyi protesto ediyorum, tamamen düzmece haber , 1970 lerde adam gibi kayıt olanakları yokken birde adamlar tersten dinleyip ona göre kayıt yapacaklar he?? bizim millet saf tabi yiyin yiyebildiğiniz kadar. madonnaya, michael jacksona rock müzik yapıyor diyen gastenin haberinede büyük şüpheyle yaklaşırım. türkiyede din koruyuculuğu diyanetten başka hiç bi kuruma düşmez, biraz düşünürseniz bu tip haberlerin hangi ampül akla ve mantığa sahip insanlar tarafından yapıldığını anlarsınız. türkiyedeki(esasen istanbuldaki) kaliteli rock&metal müzik dinleyicisi 1995-2000 yılları arasında zorbalıkla bastırıldı, ama artık aynı olayı yaşayacak kadar aptal değiliz.
saygılar
-
abi yık şunların gazete binalarını başlarına görsünler
-
sen dua et Black metal veya Trash metal yaptıklarını yazmamış bu gezeteden oda beklenir. Biz o zor dönemde insanların ön yargılarından çok çektik. sokaktan geçerken saçlarımız uzun diye kadınlar bir birlerini çağırıp sanki uzaylıymışız gibi birbirlerine bizi gösteriyorlardı. Medya Habersiz kaldıkça bize saldırıyordu. O malum ortaköy olayı bizi epey zordurumda bıraktı. birsürü arkadaşım saçlarını kısaltmak zorunda kaldı. İşte malesef türk medyası böyle bilmediği konularda uzmanmış gibi ahkam kesiyorlar.
-
deniycem bakalım neler söylüyorlar. teşekkürler arkadaşlar.
-
:)) sizi yarattım dediysek ben de bir masal kahramanıyım sonuçta herşeyi benden beklemeyiverin yahu .))
-
abi bende hep mp3mü varmış hiçbirini görmedi
-
aynı haber geçen sene stvde yayınlandı birde psikolog olduğu şüpheli bir adam çıkarmışlar "tersten söylenenler gençler farketmeden bilinçaltını etkiler" diyor. biz düz halini zor anlarken bilinçaltımız ingilizceyi tersten anlayacak kadar çözmüş olmalı ...
-
ya aslında satanistlik de pek kötü değil zaten ben meyilli değilim maneviyata bari tam zevklerimize hizmet edelim (zararlı olanlara da ):)):))