Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

scream vokal yapmanın incelikleri

• sadecemüzik • 16 Ekim 2006 01:46 • #515452
    Yerinde olsam vazgeçerim bu sevdadan çünkü sese zarar veren bir etken. Elli yaşına gelmeden, konuşacak kadar bile sesin kalmayabilir. Zavallı ses tellerini bu işkenceye maruz bırakma bence.

Biraz espri biraz ciddi, ama iğrenç olduğu muhtemel bir söz: Ses teliniz koparsa yenisini alıp takma şansınız yok (belki kopmaz ama çok ciddi zarar görebilir, narin kaslardır.).
  • SyS_fountain • 16 Ekim 2006 04:06 • #515458
    vay beee !!!!
    insanlara bak neler biliyolar bız daha andımız nasıl okunur onu bılmıyos adamlar scream vokal atmam lazım dıyo hoca sesıne yazık bu zmna kadar cıkmamıssa bundan sonra cıkmas cıddı dıyorum he ben barısarock ta ole bı ıkı yırtıldım 4 gun konusamadım deneme
  • mansons pain • 16 Ekim 2006 12:52 • #515467
    şöyle bi durum var ben bu zamana kadar denemedim zaten herhalde scream vokal şeklinde konuşanlar yoktur ayrıca ben o zararları bilerek başladım bu işe gerçi pek başladığım söylenemez ayrıca 50 yaşında konuşamamak da kötü olur
  • JON_SCHAFFER • 18 Ekim 2006 00:55 • #515632
    evet bir takım tavsiye edilen şeyler var garajda bir makale vardı bu konuyla ilgili.yazan arkadaşım çok iyi açıklamış onu referans göstermeyi daha doğru buldum.http://www.garaj.org/makale/51/ses-bozukluklarinin-sebepleri-ve-korunma-yollari/1.htm
  • SlipknotSlave • 18 Ekim 2006 01:29 • #515633
    çok teşekkür ettim ilgilendiğin için...