-
hım pardon :) ama ben kesinlikle biliyorum diye atamadım acizane fikrimi sundum gardaş ;)
-
Varg Vikernes(herşeye bu adamı örnek veriyorum, hmmm..) tek başına.. Güzel müzik yapıyor ama baterileri bilgisayardan, gerçekten bazen çok can sıkıcı oluyor.. Ha tabi tek başına güzel işler yapılabilir..
-
bence en iyisi grup ama grup elemanlarının birbirleriyle bağlantıları çok iyi olduğu bir grup
-
Kesinlikle gruplar.
Bireysel çalışmalar , haliyle tek bir müzisyenin etrafında şekillenir.O müzisyenin tarzına , isteğine göre düzenlemeler yapılır.
Ama grup bambaşkadır.Yukarıda yazıldığı gibi , ortaya çıkan sinerji , bireysel çalışmalara göre daha "doyurucu" sonuçlar verir.Mesela ben Jimmy Page'i Led Zeppelin'den , veya John Petrucci'yi Dream Theater'dan ayrı düşünemiyorum , düşünmek istemiyorum.Bu insanlar , gruplarıyla bütünleşmişlerdir , bu olayı seviyorum ben.Mesela Vai'nin Whitesnake'teki zamanları , şu halinden daha güzeldir bana göre.Aynı şekilde , Marty Friedman - Megadeth de öyle.Bir iki istisna yok değil ; Michael Romeo , Symphony X'te harikalar yaratır mesela.
-
Ben bu konuda Dream Theater'i tek geçerim. :B
-
Ben herzaman gurup müziğini tercih ederim. Bireysel müzikten daha zengin içeriye sahip oluyor. Bireysel müzik beni tatmin etmiyor.
-
arkadaşlar size pinhaniyi öneriyorum çok iyi bir grup bence albünüm 5. parçası dön bak dünyaya nın sonunda bir solo var benim çok hoşuma gitti aranızda dinleyen var ya yorumlarınızı bekliyorum ???
-
bence 2 sini karşılaştırmak dogru olmas.sonuca iyi muzık yapan gruplarda var..iyi muzık yapan bireysellerde..!!
-
onlarıda yok saymadık zaten ama genelde grupların daha iyi olduğunu söldik yukarıları okumadın mı ?
-
Yani...Grup seven var bireysel seven var :)