-
TRT bu sene yapılacak yarısmaya Manga,Mor ve Ötesi,Yüksek Sadakat gruplarından bırını yollamayı dusunuyormus.Diğer bırcok ulke tanınmıs metal gruplarını yollayacakmıs.bu sene Eurovision cok saracak.
-
Tam tahmin ettiğim gibi .Olayın B*ku çıktı.
-
yeni değil bu olay baya bi önceden b.ku çıktı
-
Cidden cozuttu bu iş.
-
Diğerleri metalcileri yolluyor.Bizimkiler gitar tutmayı bilmeyen bir adamı barındıran Yüksek sadakat ile iğrenç parçalar yapan mor ve ötesini aday gösteriyor..Almora,Pentagram dururken...
The Wolfram
-
Bizimkiler gitar tutmayı bilmeyen bir adamı barındıran Yüksek sadakat ile iğrenç parçalar yapan mor ve ötesini aday gösteriyor..Almora,Pentagram dururken...
y.sadakat-M.V.Ö gitaristleri hiç te yabana atılacak gitarist değillerdir. zaten erevision da bir virtüözlük yarışması değildir.
kaldıki satanizim sembolünün adını taşıyan bir grubun ve karanlık temalı şarkılar yapan diğer grubun da TRT ilkeleriyle uyumu mükemmel olur sanırım ;)
-
bence bizim metalci göndermememiz yüksek seviyemizi ve özgünlüğümüzü gösterirdi ki bunu bekleyemem zaten metalci değil rockçımsı şeyler gönderiyoruz garip yani
-
Bende bunu anlamıyorum nedir millete bu pentagram gitsin saplantısı yaa diyelim gitti istediği sonucu alamadı ozaman nolcak
-
Ne fark ederki kimi yolladıkları aslında, zaten Eurovision tamamen politika üzerine kurulmuş saçma bir olay olmadı mı son senelerde?
Yunanistan Türkiye'ye oy atar, İngiltere İrlandaya, Hollanda Almanyaya.....
Ayrıca ne MAnga, Mor ve Ötesi ve özellikle Yüksek Sadakatın vurucu bir performans sunabileceklerini sanmıyorum....
-
bence bu sayılan grupların hepsi geçen sene katılan Sibel Tüzün'den çok daha iyi performans gösterir ama sonuç ne olur bilemeyeceğim yani bilmek hatta izlemek istemiyorum böyle saçma bir yarışmayı resmen adamlar siyaset yapıyor ya bütün oylar komşulara aman ne hoş hani bizim komşular yok ortalarda olmaz olsunlar zaten en iyisi hiç katılmamak ya neyse.