-
Aman abi, kazara kazanır falan da, seneye de bütün ülkeler 'hallaluia','sordum sarı çiçeğe'... falan coverlamaya kalkarlar o olur sonunda.Sıradan bir heavy grubu kazandı ve sonuç ortada.
Anlamıyorum, eurovisionun metal grupları ile dolacak nasıl insanların hoşuna gidiyor? Birkere yarışmanın konseptine aykırı, orada gruplar birer ülkeyi temsil ediyor. Hangi ülke içinde tıbbi terimlerin, saditliğin, satanist öğelerin, kara büyülerin, anarşistiğin kol gezdiği bir şarkı ile temsil edilmek ister? Onu geçtik, hangi 'adam gibi' grup konsepti belli bir yarışma olan eurovisiona katılmayı kabul eder?
Kendi adıma konuşuyorum, ama bana metali bu kadar çok sevdiren etkenlerin başında sokaktaki adamın metal dinlememesi vardı. Çünkü metalin özünde maddi beklentiler değil müzikal tatminlik vardır.Ve benim için ne kadar acı ki bu artık çürümeye başladı.
-
evet
-
piyasaya sürülen o göz önündeki gruplarla kolay kolay çürümez metal müzik. insanlar her alanda farklılık arıyorlar, müzikte de bu böyle. eninde sonunda bir yerde tıkanacak. gerçekten sevmeyen insan da bu müziği bırakacak.
eurovision hakkında bizim ülkenin göndereceği kişiden pek umutlu değilim. açıkçası pek bir önemi de yok. sertab erener in birinci olduğu seneyi düşünün. gelecek sene ülkemizde düzenlenecek olmasından dolayı kazanılan gelir dışında hiçbir avantajımız yok.
bu sene metal gruplarıyla dolduracaklarını hiç sanmıyorum. siyasi çıkarlar (eurovision un içerdiği çıkarlardan bahsediyorum) üzerine kurulu bir yarışmada performans gösterecek grup benim için bir metal grubu değildir zaten.
-
bence eurovizyon gıbı cıkış amacı avrupadaki amatör gruplara gaz vermek ve onları tanıtmak olan bir yarısmaya(cıkıs amacı sozunun altını cızerım) pentagramı yollamadıkları için sevinmek gerekir birde bu kadar köklü ve çizgisinde başarılı bir grubun vatan millet sakarya gazlarıyla yarışmada harcandığını görmek vardı.manga gitsin kardeşler,atena gitsin..
-
trt ilkelerini anlayana kuş konsun.seneler önce Gür Akad en rocker en uçuk kıyafetlerle(taytlar falan..)yaptığı halley şarkısıyla gitti eurovizyona sekizincimi ne oldu geldi.On Üçde olabilir tam hatırlıyamadım ama zamanı için olağanüstü bir başarıydı.Vokaldede Candan Erçetin vardı.Grubun adıda klips ve onlardı.O zamanlar bütün dünyada rock müzik kasıp kavuruyordu.Türkiyedende en ağa baba rockçı trt tarafından yollandı.
-
abi dikkat et yoruma lütfen bkz:zaten metalci değil rockçımsı şeyler gönderiyoruz garip yani ok çözüldümü sorun