Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision

• orby • 20 Ekim 2006 03:15 • #515767
    bence bu gidişle Eurovision Rockovision olacak.
    artık ondan sonrada bizim TV'lerde de Rockstar yarışmaları... başlar ne güzel :P
  • çatlak • 20 Ekim 2006 11:23 • #515771
    bence adam gibi bi parca ile girilirse yarışmaya gayet güzel olur trt nin düşündüğü yarışmacılar manga mor ve ötesi filan ama bakalım parca ne önemli olan gurupların isimleri değil önemli olan o guruptaki kişiler ( sadece bi düşünce :=? )
  • Aria GalaCtiCa • 20 Ekim 2006 16:20 • #515775
    Tam tahmin ettiğim gibi .Olayın B*ku çıktı
    .
    Kesinlikle katılıyorum sana; ama daha yeteri kadar değil, biraz daha bokunu çıkaralım...
    Şimdiii, hayalimizdeki eurovision kadrosunu bir yazalım

Yunanistan: Rotting Christ
    İsveç: Marduk
    Norveç: Gorgoroth
    İngiltere: Napalm Death
    İtalya: Lacuna Coil
    Almanya: Necrophagist
    Polonya: Vader
    Finlandiya: Impaled Nazarene
    Belçika: Aborted
    Hollanda: Epica
    Portekiz: Moonspell
    İsviçre: Samael
    Türkiye: (bu durumda tabii ki) Cenotaph

Hah, şimdi b.kunu çıkardım işte. Buna benzer gruplar çıkarsa kimse şaşırmasın.

Bu duruma güzel demenize şaşıyorum doğrusu.Metal müziği güzel kılan şeylerden birisi de underground olması değil midir?.Zira pop müziği popüler olarak algılarsak metal gitgide poplaşıyor, ve bu durum beni feci olarak rahatsız ediyor.
  • astoldby_me • 20 Ekim 2006 22:08 • #515792
    mor ve ötesi katılırsa iyice gözümden düşer. 'nerde sizin karşıtlığınız?' diye sorarlar adama ki zaten o 'karşıt'lığın da yalan olduğu belliydi iyice istismar etmiş olurlar.
    bilinen anlamını yazarsam mesaj silinir snaırım o yüzden böyle yazmak daha garantili. ki anlaşılacağını umuyorum..
    yüksek sadakat ve manga zaten öyle çok başarılı gruplar değiller. ha albümleri milyon satabilir ben ticari başarıdan değil müzikal başarıdan söz ediyorum.
    ayrıca finlandiya bu yıl bi ihtimal children of bodom'u yollayacak.
    onun yanında kim hangi grubu yollarsa yollasın solda sıfır kalacaktır..
  • Kitamoto • 21 Ekim 2006 07:01 • #515813
    bağara bağara kıraç gitsin...
  • narkozz • 21 Ekim 2006 10:17 • #515817
    hahaha kıraç mı :)
    abi bilmiyorum da yani haklısınız olayın bişeyi çıktı siyasi bir yarışma için neden bu kadar yırtınıyoruz anlamıyorum en iyisi katılmamak. neden uğraşılıyor ki bu kadar anlamıyorum mor ve ötesi ymiş yüksek sadakatmış... en iyi grup bile gitse siyasi bi yarışma abi bu kazanılması KOMŞU( bize düşman olan komşu!!)ların oylarına bağlı bir yarışma.
    ayrıca pentegram gitsin diyorsunuz da adamlar kendi kalitelerini düşürmek isterler mi sizce? bence hayır.çünkü geçen gün bir programda izledim internet sitelerinde yapılan oylamalarda filan pentegram isteniyormuş ama pentegram izim yarışmalarda işimiz olmaz filan öyle bişey demiş. hem bu yarışma da başarılı olan popüler oluyo vs vs.. pentegramın böyle birşeye ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum ya siz?
  • kare-te • 21 Ekim 2006 10:48 • #515818
    bence bizim metalci göndermememiz yüksek seviyemizi ve özgünlüğümüzü gösterirdi ki bunu bekleyemem zaten metalci değil rockçımsı şeyler gönderiyoruz garip yani

metalci he enteresan bu mahlede metal sizden soruluyo sanırsam :D
  • karabasan_gzem • 21 Ekim 2006 14:30 • #515832
    hemde hiç yok böyle bir şeye ihtiyacı başlı başına bir saçmalık bu yarışma bence.
  • syarar • 21 Ekim 2006 17:38 • #515840
    senelerdir buraya eurovision topiği açılıyor istisnasız her sene ama mvo gitmez manga gidern yüksek sadakat da bilmiyoum da eurovisiona tayyip erdoğanı yollasak hiç fena olmazdı...
  • kokoshmigosh • 21 Ekim 2006 17:49 • #515842
    Ağzından bal damlıyor