-
aykırı olan herkes rockçı mıdır?şu sıralar kavga eden herkes kendini rocker sanar olmuş gençlik nereye doğru yol alıyor buna dur demenin zamanı gelmiştir şimdi ağzımızı açıp gözümüzü yumma zamanıdır
-
onlar kendine rockçı demeye devam etsin bende arkalarından bakar gülerim anca :D :D :D
-
Uvvv... Ver Coşkuyu , ver coşkuyu...
-
Değildir
-
=)=)
-
buna benzer topicler hep açılıyor ama şunu söyliyebilirim ki rockçı olmak aykırılık asilik ya da ona benzer şeyler ile olmaz zaten bu şekilde düşünüp rockçı oldugunu düşünen vatandaş özenti tipli bir mahlukattır....
-
işte sende elinden geleni yapıp onlara doğruyu gösterirsen hepsi düzelmesede çoğu belki hata yaptığının farkına varır sokaklarda elinde bagetler ile dolaşmanın dışarıdan pek güzel gözükmediğini anlar..
Herkesin yaşamı kendine giyim kuşamlara saygımız sonsuzda
özellikle 'aykırı' olacağım diye karakterini karşısındakine yanlış gösteren insanlar çok şey kaybediyor bence.
özellikle yaş olarak küçük kardeşlerimiz hayal kırıklığı yaratıyor.
(15-18)
Yaş kompleksi yok asla fakat , insan saygılı olmasını bilmeli.
Yani bizde 15'lerde manowar , maiden , metallica lar dinlerdik halada dinleriz fakat büyüklerimize her zaman 'abi' dedik asla da saygısızlık etmedik ....
* * * * *
Asilik ise , aslında o anki ruh durumumuza göre değişebiliyor değil mi :)?
Özellikle şu son yıllarda bir çoğumuz kötü olaylar yaşamıştır ve kanımca sabır taşı çatlamaya başlamıştır.
Örn: Geçtiğimiz hafta aldığım iki vefaat haberi ile birlikte ilana gelen bazı insanlar küfür edip kaçmış msn'den.
Genede şeytana uymadım (son anda) iyide yapmışım zaten anneye küfür edenin aile yapısı bellidir... Burayada elimden geldiğince negatifliği yansıtmamaya çalıştım.
Birde bu foruma örnek vermek lazım şimdi , bizler birbirimizi tanımıyoruz haliyle dışarıdan asi birisiymiş gibi gözükebiliriz.Bence yapmamız gereken üzerlerine gitmeyip tavsiyeler vermek.
Bu arada ben bu siteden bir sürü 'iyi' insan tanıdım msn'de
hem tekniği hem karakteri iyi 'rocker' lar.Bu yüzden mutluyum. :)
Misafirler çukulatayı bitirdi sanırım gittim görüşürüz ;D
-
Açıklamaların için garaj olarak teşekkür ederiz....saygılar...
-
Açıklamaların için garaj olarak teşekkür ederiz....saygılar...
Duygularımıza tercüman oldun...
-
kimlik oturtma çabası...
asi olmaya çalışarak kendiini topluma kabul ettirmeye çalışıyorlar..
klasik bilgiler ama söyliyim dedm