-
Tam olarak anlayamadım aykırı olmak Rock veya Metal müzisyeni ya da dinleyicismi olur demek istiyorsun teyit almam lazım da ?
-
54524212.topic bu
-
bence saçma değil bu benim rahatsız olduğum bir kon ve paylaşmak istedim kimler benle aynı düşünce içinde bilmek istedim burda dşüncelerimizi bildiklerimizi paylaşıyoruz
-
Rakçı olan asidir ya da asi olan rakçıdır gibi yargıların kafalardan atılması lazım...
-
katılıyorum. gomunistim diye gezenlere sorsanız marx'dan deniz gezmiş'den çoğunun haberi yok. ama amerikan markası konvers giymeyi iyi bilirler:@ sonra da american idiot diye şarkı söylerler. neyse ben suscam.
bu mesaj da silincek muhtemelen.
-
hayır
-
rock müsic dinleyip kendini asi sıfatına koyanlar...gençliğinin o ihtiraslı döneminde birçok hata yapıp sonra çok pişman olmuş şahsiyetlerdir...
-
değildir
-
aykırılıktan anladıgına baglıdır...yok ben böyle tarz giyinir ama arabesk takılırım diyosan orda durr...ama ben tarzımla we dinledigim müzikle bütünsem diyosan o zaman başka rockçı olmak aykırı olmaktır...ikisini bi arada barındırmak da her yiğidin harcı degildir
-
aykırı olan kim :S ben aykırı bir şey göremiyorum çnkü artk siyah giyinip oranı buranı deldrmek aykırı gelmiyor insanlara..ortalık birbirinin kopyası olan,asla tarzı olmayan,birbirine bakıp aynısını uygulayan insanlarla dolu..ve bunu 15-18 diye sınırlandrmak yanlş.