-
İyi de aykırı olmak dış görünüşten ibaret değil ki?
-
boş işler bunlar..
-
Kesinlikle...Kasmamak gerek.
-
alakası yok...aykırı olmak ve rock çı denilen tabirde olmak insanın içinde vardır...insan aykırı davranmaz aykırı olur bana göre...nedense benimde içinde olduum gençlik her konuda hissettiği gibi değil,olmak istediği gibi davranır oldu...
-
rockçı kişi aykırı olsa ne yazar, olmasa ne yazar...
"rockçılar neden .......dir?!" istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.. azıcık düşünün yeter ;)
-
ne alaka be delilerde aykırı insanlardır mesela onlarda rockçımı
-
Rock ı aykırılık olarak görenler peşin hükümlü kişiler..
Aykırılık müzikte yer alıyor , dış görünüşte ve felsefede aykırı olmak beraberinde rockerlığı getirmiyor asla...
-
puaa tabıkı hayır
-
Aykırı olmakla rockçı olmak arasnda bir bağlantı kuramıyorum...tamm rock ve metal türleri sertlik,asilik vb şeyleri ifade edbilir.Ancak bir müzik türü olark algılanması gerektiğini düşünüyorum.Sonuçta hoşlandğımız,beğendiğimiz için dinleriz.Artık bazıları rockçı olmann kurallarını koymuş durumda. Buna çok gülüyorum...
-
insanın bence ruh hali müzikle bi anda degisebiliyo soft dinlerken yumusuyosun heavy dinlerken hırcınlasıyosun muzik insanın kisiliğiyle oynayabiliyo ama bence bunlar gecici yani dinledigin anla kısıtlı olan seyler rock dınlemek ya da ne bilim baska bı muzık turu dınlemek ınsanı aykırı kılmas tabı aykırı gorunmek ıcın rock dınleyenlerden bır kac kısı tanıyorum kendılerını busbutun kaybettıler