Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rakı balık yapılırken dinlenebilecek müzikler neler olabilir?

• SAUBER • 15 Kasım 2006 23:46 • #517346
    Kurmuşsunuz sofranızı rakınız balığınız palamut, mezgit, lüfer neyse artık... muhabbet de güzel ama bi eksiklik var; fon müziği..:)
    benim tercihim Türk Sanat Müziğinden yana.. açacaksın Zeki Müren, İnleyen Nağmeler bak tadına doyuluyor mu o sofranın...
    neyse ahalini düşünceleri nedir bu konuda?
  • syarar • 15 Kasım 2006 23:49 • #517347
    yavuz çetin-fanki tonki zonki
    queen-mustapha
    bulutsuzluk özlemi-hezarfen ahmet çelebinin şarkısı
  • cthulhu88 • 15 Kasım 2006 23:51 • #517348
    Zaten türk sanat musikisi...
  • nniann • 16 Kasım 2006 00:03 • #517350
    bence duman rüyanda görsen inanma çalıcak off sen asıl ozaman gör hehe tabi zevk meselesi:p
  • grupmulanbu • 16 Kasım 2006 00:20 • #517352
    az da dert varsa agora meyhanesi iyi gidebilir :)
  • SAUBER • 16 Kasım 2006 00:25 • #517353
    evet yaa agora meyhanesi bi de şimdi uzaklardasın..:)
  • grupmulanbu • 16 Kasım 2006 00:34 • #517354
    aynı kadeh aynı mey..bir tat alamıyorum..bir başkayım bu akşam...sarhoş olamıyorum..

ahhh ah..efkarlandım ulan..yahuu o kadar istedim ama bi rakı sofrasına oturamadım..aslına bakılırsa içmem ama içki masalarını çok severim...ordaki muhabbeti severim..
  • SAUBER • 16 Kasım 2006 00:38 • #517355
    elleh elleh...:) ordaki muhabbeti bi başka zaten.. bi yanda böyle fasıl ekibi kanun ud filan süper...
  • Aria GalaCtiCa • 16 Kasım 2006 00:47 • #517356
    Manolyam'ı nasıl unutursunuz arkadaşlar? Zeki müren demişken hazır...
  • grupmulanbu • 16 Kasım 2006 00:53 • #517357
    ama içip de kusanlar olmasa :S yaa daha geçende bi arkadaş bizim evde kustu..4 arkadaş gittik biraneye..3 kişi toplam 2 biraver birer de birahi içtiler..yaa hatta kusan arkadaş son birahiden 2 yudum falan aldı, gerisini diğer elemanlar içti..eve geldik..kusmadan önce elemanı en son odam duvara kafasını dayamış bi şekilde gördüm.."çok kötüyüm" diyodu..sonra bi baktım kusa kusa koridorda ilerliyodu :S bi sağa kusuyodu bi sola kusuyodu :S en son banyoya girerken banyodan çıkmakta olan arkadaşın omzuna kustum ve ondan sonra küvete kustu :S küvet doldu :S kusarken bi yandan arkadaş da küçük tuvaletini yapıyodu :S sonra elemanın kafayı yıkadık yatırdık :S geriye kalan bütün pislikleri biz temizledik :S gerçekten iğrençti :S ama en komiği de omzuna kusulan arkadaşın replikleriydi.."pislik herif, n'aptın sen..kustun yaa üstüme..iğrençsin yaaa" :D bi de başka bi geyik vardı..en son arkadaşın kusmuklu pantolonunu suya bastık çığnıyoduk ki bi ışık hüzmesi gördük suda :D bi de baktık elemanın telefonu suyun içinde :S

:D hemen müzikle bağlantıyı kurayım..müzisyen insan içer eğlenir sonra beste yapar :S pek alakalı olmadı ama :S