-
?neden rock ya da metal dinliyoruz bizi buna çekenn sebep ne ? ben bulamadım bunun cevabını sizinde fikrinizi öğrenmek istiyorum_
-
Bu saate kadar öğrenememişsen bundan sonrada öğrenebileceğini pek sanmıyorum. Bu hislerle olur bunu hissedememişsen. Bundan sonrada hissedebileceğine aklım kesmiyor. Sen boşver başka işlerle uğraş.
-
millet rockla metalin isyanın müziği olduğu inanıp bu müziği yapanların serseri olduğunu zannediyolarlar kafamı kartıştıranda bu ama tabi kendimi metale ait hissediyorum
-
sevgili kardeş,
rock müzik yapıcam diye rockçı olunamaz.senin yaşantının bir uzantısıdır rock müzik eğer rockçıysan.nasıl yaşarsan nasıl bir adamsan ona göre bir müzik yaparsın.ne hissediyorsan osundur ve senden öyle bir kendini ifade etme yolu çıkar.bu bazılarında rockdır bazılarında blues bazılarında jazz.....neysen osundur ve öyle yaşarsın kasmalarla olmaz.heves herşeyin başlangıcıdır tabi ama bir süre sonra kendini mutlaka yakalarsın.o noktada sen nasıl yaşıyorsan kendini öyle ifade edersin.birilerine özenip kendini ait olmadığın bir kültürün içine atma sakın.kendine biraz zaman tanı.
-
bnm düşüncemde bu ama etrafın tepkisi kafamı karıştırıyor
-
Metal üzik köken olarak anti-kapitalist bir müziktir.Bugün birçok grubun bunu saptırmış olması bunu değiştirmez.Parayla falan işi olmayan ve gerçekten isyanın müziğidir.
Teknik ağırlıklı metal türlerinde tamamen müziğin işlenmesi, düşüncenin müzikle aktarılması söz konusu.Black Metalde dine karşı bir tutum içersinde.Heavy'de topumsal konular, aşk, içki sıkça işlenen konular.Political Grindcore adı üstünde, Grindcore yine toplumsal konular üzerine kurulu bir türdür.
Metal ve Rock budur.
-
Bence neden aranması gereksizdir
-
moda da ondan;)
tövbe tövbe doktor tavsiye etti romatizmaya iyi gelirmiş headbang yapmak
-
bbböööök diyorum ben sna dahada bişi deme gereği duymuyorum
-
baane:)