-
Nerden Metalin anti kapitalist olduğunu anladın.Türkiyeye bakarak konuşuyorsan yanılıyorsun. Iron Maıden Manowar Metallica bunlar metalin devleri ve hiçbirinde kominist bir öğeye ben rastlamadım. Aksine hepsi ülkelerinin milliyetçileri. Delibateriste de bir önerim var metalciysen kendini insanlara kabul ettirmeye çalışma onlar seni olduğun gibi kabul etsin taviz verme. Asla emir alma.
-
ne yani her kapitalizme karşı olan komunist mi olmak zorunda... ayrıca milliyetçilik ön plana çıkar çünkü kapitalizmin kendi ülkelerindeki etkilerini portesto ederler ve ister istemes bi milliyetçilik olur...
-
anti kapitalist olmak parayı birinci plana almamak kominist olmayı gerektirmez.rock and roll biraz nihilizm kokar belki ama komunizim pek ilgi alanına girmez.bence.
-
abi bu konu gerçekten baydı.. çok değil sadece 1-2sayfa geride aynı konu var yeter artık gerçekten biraz daha yaratıcı olabileceğinizi umuyorum..
zevk meselesi isteyen istediğini dinler neden diye sorgulayamayız
-
Headbang yapasım var :S
Sesim brutala uygun ders alıyorum :S
Brutal yapanlardan nefret ederim :S
Gitar çok güzel bi enstrümandır :S
Adı üstünde "rock", adı üstünde "metal" :S
dipnot1: narkozz sana katılıyorum
dipnot2: böyle konular açmayınız. insanın benimgibi saçmalayası geliyor :S
-
ne bu aga ya böyle saçma bişeyle forumu bilgilendirdiğinimi sanıyon yazık yazık sen git biraz daha düşün öyle gel neden rock? 15 kişide kalkmış yazmış garibim :D
-
15 kişide kalkmış yazmış garibim
Birde sen...Birde ben :)
-
Heavy Metalin felsefesi Toplumların gençler üzerindeki baskısının sonucu olarak türemiş bir müzik türüdür. Asi gençler toplumun katı kurallarına kıyafetleriyle, yaşam tarzlarıyla meydan okumuşlardır. Heavy Metal asiliğin müziğidir. Bu kapitalizme karşı fikrini nerden uydurdunuz hayret ediyorum. Bu müziğin temelinde siyaset yokturrrrrrrrrrr.
-
uşenmemiş saymışsın be:)
-
euhehuheheuhuehueh