-
çünkü egede dağlar kıyıya dik uzanıyora katılıyorum=)
artı olaraktan eklemek istiyorum ki yetmedi mi bu konu...
-
Neden yemek yiyorsak o yüzden Rock ve Metal dinliyoruz. Kölelik mölelik uydurmaya gerek yok.
-
neden olmasın
-
çünkü....
-
çok kool olduğu için birader çekerim konversleri ayağıma takarım bi bere alırım elime bi bira yaparım rastamı harbi küçükken en çok istediğim bi olaydı bi tarz bulım falan.. melankolik bi bakış atmayıda severim sonra romantik şarkılarıda içimde çok romantik bi adamım biliyo musun aslında.. rock & metal forever!!!
-
Oehh ya tipe bak kendine neden bulamamıs bize soruyor:p:p
Hmm bi de ''veya'' herzaman birlesik yazılır...:))Tanrım,kendimi Dil & Anlatım hocası gibi hissediyorum:p:p
Benim nedenime gelince...kader mahkumuyum ben:)))zuhahaha
-
keh keh keh bu kadar espirik insan olamaz ya acayip ince bi espiriydi nerden buluyosunuz böyle espirileri şaşıyorum doğrusu
-
isteyen istediğini dinler nedeni bu şekilde sorulmaz..sen şimdi burda rock ve metalden başka müzik türü yokmuş gibi genelleme yapıyosun kimi jazz dinler kimi arabesk. dinlediğin müzikten haz almana bağlıdır kişiden kişiye değişir.. her metal dinleyen metalcimi oluyor?-hayır. kimi özentidir metal dinler kimi metalden başka müziği yumuşak bulur dinlemez.. metali özel kılan sertliğidir..sert olun taviz vermeyin..
-
Çünkü;Satırlar da kendimi sorguluyor,müziği ciğerlerime işletip kendimi arıyorum...
Bu da ancak Metalle oluyor...
-
çünkü beni en iyi ifade eden müzik türü bazen sinirli bazen üzgün her an patlamaya hazır bi bomba gibi yaklaşanın dikkatli olması gerektiğini söyler gibi
her duygu içinde sapına kadar mevcut olduğu için olsa gerek...