Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj Üyelerine Beğendiğin Müziği Öner

• cthulhu88 • 30 Kasım 2006 15:26 • #518153
    En beğendiğiniz sanatçı,müzik grubu ya da müzik tarzını öner.Zevkini paylaş...

R&B:Alicia Keys,Donell Jones,Keyshia Cole...

Black Metal:Graveworm,Nythovarium(böyle yazılıyo sanırım),Bazı Cradle of Filth şarkıları...

Stoner Metal:Monster Magnet

Soul:Ray Charles,Musiq,Norah Jones...

Hip-Hop:Megan Rochell,Ne-Yo,Cheri Dennis...

Rap:T.I.,The Game,Jody Breeze...

Hard Rock:Nickelback,Breaking Benjamin,Deftones...

Alternative Rock:My Chemical Romance,PANIC! At The Disco,AFI...

Reggae:Baby Cham

Gospel:Kirk Franklin,Yolanda Adams,Chanté Moore...

Jazz:Boney James,Dave Young

Funk:Stevie Wonder

Blues:Belki Outkast :P
  • sadecemüzik • 30 Kasım 2006 20:32 • #518168
    Bu sitede zaten çoğunluk rock, metal tarzı müzik dinliyor. Jazz, blues falan dinleyen de var ama klasik müzik gençlerin pek ilgilendiği bir müzik türü değil. Kırk yılın bir başı meydan bulduk, iki çift laf ettik, baltalama hemen. :))
  • drummist • 1 Aralık 2006 11:34 • #518186
    başlık nedir ne değildir? ilginç bir kitle garaj sakinleri. çoğunluğun tutumları midemi bulandırıyor. çok zamandan beri doğru dürüst bir muhabbete tanık oldum ama olaylar başka birşeyler olsun temennilerine yönlendirdi beni-belki lanet. bekçi mesajımı silmekte haklı zira birçok reşit olmamış insanın körpe zihinlerini zedeleyebilirdi.
    cthulhu88 arkadaşımızın mesajına bakın. takdire şayan. tekrar bile edemiyorlar "kopyala-yapıştır" gençliği. üzülüyorum yahu...
  • drummist • 1 Aralık 2006 11:35 • #518187
    bir de mustafa demek geldi içimden.
    -antonio vivaldi. hiç sevmem.
  • sadecemüzik • 1 Aralık 2006 18:43 • #518198
    Bir Vivaldi muhabbetidir aldı başını gidiyor. Şimdiki gençler (sanki ben başka zamanın genciyim. :)) Vivaldi'yi ya çok seviyor ya hiç sevmiyor.
  • ert13 • 6 Aralık 2006 12:12 • #518526
    bu sitede klasık müzik dinleyen çokmuş,öyle demeyin,sevindim :)