-
bak adam sölemiş işte yanlış anlaşılma...
bu arada gelsin de görsün piyasayı....
ne diyeyim başka.......... !!!
-
öğren canım öğren.. genel kültürün genişler.. araştırmaya garajla başlayabilirsin mesela..
-
bilgi verirken ufak ufak verseniz de
bende okusam diyorum
bu ne böyle ya =)
-
olabildiğince hızlı bir grup,bir okadarda hayvan gibi sound..''panzer division marduk'' dinlerken gerildiğim ender albümlerden biridir
ayrıca bu adamların yaptığı müzik devamlı tartışma konusu.Black metal,grind,extreme death diyeneler bile var..birkaç yerde de noise core diye bir tür yaptıklarını okumuştum nasıl bir tarzdır hiç bir fikrim yok bilenler varsa aydınlatsın
-
Paso Blast Beat:D
Black Metal bence.Herşeyden önce sözler, genel tema falan filan bu adamları Black Metale götürüyor.Grindcore diyenler oluyor bunu cahilliğe veriyorum.İlk defa gerçek Grinedcore dinleyenler de genelde "Abi ben Black sevmiyorum ya..." diyor.Blast Beast'e atlıyorlar genelde...
dark_ambient sen bu konuda benden daha bilgilisin, bu türe daha çok Pure Black Metal adı veriliyordu.Yanlış mıyım?
-
hmmm... benm bildiiim kadaryla noisecore Hardcore Punk'ın deişik bir türü oluyor...
bu tür daha çok kendine özgü bir wall of sound yaratılması için kullanılıyor
noisecoreda melodi üzerinde değil de, daha çok efekt ve seslr üzernde durulyr
hmmm birde galiba jazzcore ve industrial'a yakın bir tür olduunu duymuştum
bendn bu kadar
-
marduk şu an kaç kişi.?
-
marduk pure black değil onu söyleyebilirim
pure denilen yani raw black metal tamamen farklı bir olay..örnek Darkthrone un yaptığı eski albümler babalar gibi raw black,
burzumun yaptığı birkaç albüm içinde pure tanımlaması geçerlidir marduk un soundu bunlardan belirgin şekilde ayrılıyor.müziğinde nekdar grind havası ,ultra hızlı olsada genelde balck metaldir ama pure ile alaksı yok
-
dört ya da beş olması lazım tam bilemicem
-
4
Morgan Steinmeyer Håkansson, Devo, Mortuus veee Emil Dragutinovic