Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Marduk

• HardrocK • 21 Ocak 2007 23:01 • #521051
    Bateristi hızlı.Sürekli twin atıyor fakat asla gelişmiş 16lıklara girişmiyor veya ben kulağa değişik ve hoş gelen ritmler yaptığını duymadım.Şunu da açık bi dille söylüyorum:Hayatımda dinlediğim en kötü sahne performansı kesinlikle Marduk'ta.Yani o şarkıların girişleri falan resmen kabus gibi.Şarkı başlıyor ne olduğu belli değil,devam ediyor durmadan kafa ütüleyen bir sistem.Ben black dinliyorum tabi ki Jazz değil,black metalde de pekala yaratıcı bateri soloları vs olabilr.Örneğin Bodom'un bateristi gayet başarılı,ha o da aşırı yaratıcı değil ama en azından Marduk'un bateristinden iyidir.Bi de ben Marduk'un bendeki albümlerini yazdım.Tüm şarkılarını dinlemedim,ona göre yorum yaptığımı da söyledim zaten.
  • Aria GalaCtiCa • 21 Ocak 2007 23:04 • #521053
    black metalde de pekala yaratıcı bateri soloları vs olabilr.Örneğin Bodom'un bateristi gayet başarılı

Daha neler görücez acaba...
  • dark_ambient • 24 Ocak 2007 13:32 • #521194
    black davulcularında teknik yoktur hız vardır sen bu adamlardan jazz davulcularının yaptığı atraksiyonları mı bekliyorsun ?

kıyaslama yapcaksan bari aynı tarzdan örnek ver melodik grubun davulcusunu hayvan gibi davul ritimleri atan fredrik andersson gibi rahatsız bir bateristten daha iyi görüyorsun buna sadece gülerim
    kusura bakmada zevkler ve renkler biyere kadar senin nekadar black metal dinlediğin belli
  • mansons pain • 24 Ocak 2007 13:51 • #521196
    Marduk Nisan 2007'de piyasaya sürülmesi beklenen yeni albümü "Cross Of Iron" için kayıtlara başladığını açıkladı. Bu albüm ayrıca baterist Emil Dragutinovic'in de grupla son kaydı olacak
  • HardrocK • 24 Ocak 2007 22:54 • #521234
    Daha neler görücez acaba...

Bu site ne zaman kendini çok yükseklerde sanan adamlardan arınacak acaba_?
  • HardrocK • 24 Ocak 2007 22:56 • #521235
    Tamam kardeşim ben blackten anlamıyorum,hiçbirşey bilmiyorum,burayada yazmadığımı farzedin hatta bence Marduk dünyanın en iyi grubu.Hayret birşey ya herkes metal tanrısı olmuş anlamıyorum ki..
  • dark_ambient • 26 Ocak 2007 18:08 • #521340
    ne ilgisi var şimdi bunun çok bilmişlikle metal tanrısı olmakla?
    ben dünyanın en iyisi olduğunu söylemiyorum.Ya da bana açıklarmısın sana gore en iyi grup;en populer en melodik olanlar mı?(cradle,bodom,dimmu)profilini inceldiğim kadarıyla ve diğer yorumlarından öyle görünüyor

vokaller anlaşılmıyor, davul hızından hiç bişey duyulmuyor diyorsun, mardukun tüm hızına rağmen sadece legion un kükremesi bile bir duygu patlamasıdır.

grubun çalış tarzını beğenmiyorsan ya da pure black dinleyemiyorsan bu senin sorunun, bu marduku kötü grup yapmaz.
  • A Dead Castle • 26 Ocak 2007 19:32 • #521343
    Çok sert dinleyemiyorum ben başımı ağrıtıyor bu tarz gruplar.