-
Bence gerçekten kötü bi grup
-
merak ettim marduuun nersini kötü buluyorsun ?
-
Birincisi melodik değiller.Ben daha çok melodik müziği seviyorum.İkincisi vokalinin çok başarısız,bateristininde yeterince hızlı ama yaratıcılık özürlü olduğunu düşünüyorum.Bende Dark Endless ve Heaven Shall Burn albümleri var,birde sahne performansları var o ayrı bir şey zaten,onlara dayanarak söyledim,diğer albümlerinde daha değişik bir tarzdalarsa birşey diyemem tabi.
-
..
-
Throne of Rats'i dinlememişsin bateriye laf ettiğine göre.Woman of Dark Desires'ı dinlememişsin vokale laf ettiğine göre.Grindcore, Gore, Death Metal'in birçok temsilcisini asla dinleyemezsin bu melodik değilse.
Sahne performansları bana da çok saçma geliyor.Özellikle Burn my Coffin'de Legion'ın bazı hareketlerine gülerim.
Yalnız bateri nasıl yaratıcılık özürlü onu anlamadım.Jazz mı dinliyorsun Black mi?Sen ya Black'i sevmiyorsun, ya da "sevmiyorum" yerine direkt "kötü" dedin ki vikings haklı biraz ayıp olmuş o...
-
abi şimdi marduun kötü bir grup olduğu fikrine katılmam yani bir grubun melodik olmaması onu kötü yapmaz bence.
Müzikleri bazen kafa ütülüyor belli bir zaman sonra tekdüze gelebilir benimde çok sevdiğim bir grup değildir ama extreme black tarzının en iyi temsilcilerinden bu türün kilometre taşıdır
haa senin marduğa bi gıcıklığın varsa orasını bilemem..
-
isveç'in en takdir ettiim black grupları arasında yer alır :) bu arada safkan black yapmıyolar..ayrıca tarihin gelmiş geçmiş en anti-dindar müziğini yapmak amacıyla gitaristleri morgan tarafından kuruldu..şeytanla çok içli dışlı sözleri vardır elemanların(teach children to worship satan sloganından anlayabilirsin bunu da..şarkılardan da çıkarsayabilirsiniz..örnek:with satan and victorious weapons,sex with satan,fuck me jesus demosu vs...)ilk isveç piyasasına çıkışları death metal olsa da,3 veya 4. albümleriyle black'e geçiş yaptılar.(tam olarak bilmiyorum kaçıncı albüm olduğunu)bende diskografileri olduğu için tüm albümlerini dinlemiş bulunuyorum..1992-dark endless'tan 2005-warschau'ya kadar :D çok iyiler edinin mutlakaa!!ha birde en son bildiğim kadrosu;gitarda morgan hakansson,vokal arioch,bas gitar magnus vee bateri emil...bi ara emil ayrılmayı düşünüyordu grup bünyesinden ama sanırım hala beraberler :) umarım da olurlar!!
-
Bence 1991 Fuck Me Jesus, black metal.Tabi saf kan black yapmadılar hiçbir zaman ama death'e çok az rifflerle yaklaştılar...
-
[11 kez okundu]syarar
21 Ocak 2007 Pazar / 21:48
tartışma yaratabilecek sivri kelimelerden uzak durun.
-
Ben melodik değil diye kötü demedim.Sahne performansları,davul ve vokalleri bana göre kötü olduğu için kötü dedim