Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Türk Rock Müziği düşüşte mi?

• ordabiyerde • 16 Ocak 2007 10:23 • #520670
    Bu yaz dönemi boyunca Türk Rock müziği adına sanki hiç kayda değer birşey yapılmadı gibi.Halbuki geçen senelerde ardı ardına gelen albümler,yeni gruplar falan derken çok daha popüler bir noktaya taşımıştı kendini.Ben uzun zamandır bir albüm alıp heyecanla dinleyemiyorum.Bu sene için en fazla Emre Aydın diyebilirim.Ya siz?
  • drums89 • 16 Ocak 2007 11:05 • #520672
    abı bence bu yıl bır kıractan album bekledık bız amma gel gorkı adam ayse ayse dıye gıttı bıttı.. kı yapsada kayıp sehır gıbı on sarkının ıkısı ayse ya da yenı sevgılı edındıyse onun adı olur... maalesef genelı bole haluk levntın albumunu begenmedım hıc mesela...genelı bole artık ya ama emre aydın ıyı gırdı tabı onemlı olan kalıcılık
  • Single_FACTOR • 16 Ocak 2007 11:49 • #520674
    emre aydın sound olarak anadolu rock soundundan başka birşey sunamamıştır ki. beklerdim ki daha özel bir çalışma olabilsin. ama hiç olmamış.
  • A Dead Castle • 16 Ocak 2007 12:10 • #520675
    Türk Rock Müziği Düşüşte Mi ?

Çıkışa geçmiştide benim mi haberim yoktu ?
  • BabaZulaa • 16 Ocak 2007 13:46 • #520678
    eskiden yavuz çetin vardı o hakikaten yapıyordu ama kimse dinlemiyordu :D şimdi hayıflanıyor insanlar saçma sapan bi ton gruba reklam yaptınız hiç bir özelliği olmayan turkiyede değil tum dunyada mtv kulturuyle gelen 90 sonrası gruplar yalan nerde eskiler janis joplinler jimi hendrixler john lee hooker lar ray charles :D hayat böyle işte hekes yavaş yavaş ölüyor ama yerine yenileri gelmiyor
  • sadecemüzik • 16 Ocak 2007 19:07 • #520691
    Çıktığını hiç görmedik ki düştüğünü görelim.
  • HereticSlave • 16 Ocak 2007 19:08 • #520692
    Türk Rock Müziği Düşüşte Mi ?

Çıkışa geçmiştide benim mi haberim yoktu ?

evet sanırım türk rock piyasasıyla biraz daha yakından ilgilensen iyi olucak..
  • baltalı ilah • 17 Ocak 2007 02:42 • #520717
    Bence uçmaya kalktı ama çok kötü birbirini tekrar şarkılardan dolayı çakıldı. Beni tatmin etmiyor.
  • WoTKaCI • 17 Ocak 2007 05:41 • #520720
    mükemmel bir müzik... ve şimdi de sorunları kısaca geçelim :

1 - ) nejat yavaşoğullarının sesinin kötü olması
    2 - ) kurbanın dağılması ve athenanın örovizyona katılması ve dahi mağlup olması avrupalı sığır çoban şarkıcılarına... ne gerek vardı!
    3 - ) yabancı rock gruplarının çok iyi olması...
    4 - ) dumanın konserlerde bi şarkıyı 38 dakikada bitirmesi...
    5 - ) festivallerde hep öğle sıcağında sahne almaları ve kendimize güvenimiz yok.
    6 - ) eskiler yenilere hiç destek olmuyor ( eskiler kim lan olm diyenleri duyar gibiyiz)
    7 - ) yeniler eskilere hiç saygı duymuyor ( yeniler kim lan olm diyenleri de duyar gibiyiz. kardeşim siz arabeskçisiniz sanırım!!! )
    8 - ) söz yazarlıkları hiç iyi değil... sofistike ve yenilikçi sözler lazım...
    9 - ) genç osmanın mavi sakaldan ayrılması
    10 - ) doom metalde zayıfız ve seyirci ile iletişim sıfır...
    11 - ) hafiften ünlü olan gruplarımız karıya kıza dalıyorlar...
    12 - ) gelenek göreneklere bağlılık sıfır ve onore edilmiyor kimse... hep tenkit hep tenkit!
    13 - ) haluk levent konserlerinde şiddetli kafa sallıyoruz... dikkat!
    14 - ) coverları biz besteledik diye albüme koymaç...
    15 - ) ingilizcemiz, klavyemiz zayıf ve özlem tekinin kavgacı birisi olması...
    16 - ) pentagramın dağılması ve şebnem ferahın tori amosun ayağına röportaj yapmaya gitmesi... kabul edilemez!!! ingilizcesi iyi neyse ki! tori nin de iyiydi. gerçi bu türk rockını hiç ilgilendirmez!
    17 - ) rock müziğin ne olduğunu bilmeyen bir kitle var ve okey oynayıp, leblebi yiyor herkes.
    18 - ) kral tv ve sibel tüzünü o güzelim dövmeleri ile pop müziğe kaptırmaç...
    19 - ) rock müziğin ne olmadığını bilmiyoruz ve globalleşmenin içine ettik... rockçıyım diyen ortada... sentez de bi yere kadar arkadaşım!!!
    20 - ) halkımız fırsatçı, cd satışları sıfır... hep kopya, hep mp3...
    21 - ) emekli kesim rock müzikten bi haber ve hep sıradalar. rock müziğe sıra gelene kadar öbür ay geliyor zaten...
    22 - ) alanyada hiç bi yer türk rock çalmıyor ve dolayısı ile tüm hatunlar diskolarda!!!
    23 - ) michael jordanla ilgili şarkımız yok...
    24 - ) bayan mankenlerimiz ve şarkıcılarımız çok güzel... ( bkz madde 11 )
    25 - ) asilik hep içe dönük. rock müziğin toplumsal asiliği ihmal ediliyor. toplum sektörü de rahat rahat geziyo ortada...
    26 - ) punk müzikte zayıfız ve spesifik grup yok... menfi bi gidişat var!
    27 - ) metalci denilip kestirip atılmak bi kenara. bölece agresiflik başlıyor toplumun her kesiminde.
    28 - ) klip sektörü iplemiyor hiç türk rockçıları. saçma salak klipler çekiliyor adeta çocuklara...
    29 - ) say say bitmiyor mına koyim...
    30 - ) teomanın doğuş ile polemiğe girmesi...
    31 - ) ve son olarak, bizim genç yaşta müzikten kopmamız ve hatta morsiyahın gitar çalması. yetmezmiş gibi çıkardığı seslere bu raktır demesi...(Sözlükten)
  • Metalist_Boy • 17 Ocak 2007 18:07 • #520729
    Çıktığını hiç görmedik ki düştüğünü görelim.

bu soruya verilebilecek en güzel cevap...