-
ben bilmem öyle asortik(!)lafları, uyarsa dinlerim baktım uymuyo kafama takmam. emo-memo anlamam.( kompleksten uzak ...)
-
emotional ın kisaltilmisi.duygusal müziklerin tümüne verilen ad.suan amerikan müzik sirketlerinin emo faktörünü kullanarak üstünden kazandığı birçok grubun ortaya cikmasi,icinde büyük paralar dönen bir piyasanin olustugunu göstermekte.özellikle emocore diye adlandirilan türde emotional ögeler kullanilrak dinleyicile daha parlak ambalajlı ürünler satilmaya özen gösteriliyor.gelelim bu güzide insanların tiplerine:
müziklerini punk zannediyolar ayrıca iyide punklar ağlamazki ask ayrılık acısı gibi sarkılar yazmazki zaten bunlar iste panic at the disco,my chemical romance felan dinlerler tek gözlerini sacla kapatırlar hayır niye tek göz niye diğer göz degil onuda anlamıs degilim sahsen sürekli damalı giyinirler herseyleri damadır kızıda erkegide birbirine benzer bunların sürekli ağlamaklı gezerler emrah acıların cocugu misali :P ağlak seyler nolcak ha bu arada alt kattaki emonun arasıra gülsen demet akalın felan dinledigini duymuyor degilim hani yani anladınız siz onları özenti teenage genclik IYYkkk
+785986743 kez katıLıyorum:D
-
kafanızda hala bir imge oluşmadıysa kadıköy reks in oralara bakmanız yeterli olacaktır.
-
İsmiyle en ters düşen müziktir. Emotional'ın kısaltmasıdır ama müziklerinde zerre duygu yoktur. Sadece modern kültürün sömürüsüdür... Bir de Emo-Punk diye bir tür icat etmişler , sinir oldum. Johhny Rotten bol bol annelerinin hatırlarını sormuştur sanırım...
-
belki de oluşmaması iyidir?
-
too chEE e katılıyorum + punk hiçbirşeyi sallamayan kesimlerin müziği sözleriyle felan ... emo romantik punk ağlamaklı hep ve zati hiç birşeyi sallamıyan bir müzik türü için saçma....
-
Yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede
Sonuncuyum kahrediyor hayat beni
Ben acılar kadınıyım
Söylemiyor kimse derman öyle zorki mutlu olmak
Yüreğimde büyük ferman acıların kadınıyım
Sevdalardan darbe yedim şu gönlüme sevmi dedim
Ömrü yare kul eyledim acıların kadınıyım
Çekip gitti sevilenler gariplerdi ezilenler
Dünya sizin sevmeyenler
Ben acılar kadınıyım
Sevdalardan darbe yedim şu gölüme sevmi dedim
Ömrü yare kul eyledim acıların kadınıyım
Ben acılar kadınıyım
Çekip gitti seviklenler gariplerdi ezilenler
Dünya sizin sevmyenler
Ben acılar kadınıyım
bir iki gitar...saçı başı hoş iki tip(gözaltı kapkara olursa tercihimizdir.)sonra bir davul(eşşek setuplı)karanlık bir oda ardından ver yansın cayırtı eklenirse türkiyenin en iyisi yok abi evrensel müzik(!) anlayışına göre yapılıp ingilizce düzenlenirse yüzyılın en iyi emo parçası olur....böyle böyle birşey işte...he dinlenilmez birşey mi hayır (bir-iki güzel var!..)
böyle acılarla yok efenim dertlerle dolu bir ülke olduğumuz için yıllardan beride aşk masallarıyla büyüdüğümüz için bize hoş gelebiliyor tabi az çok ingilizce lazım ve kıçından alev atarak bağıran vokalin ne dediğini anlamak için midasın kulakları...
-
mukemmel cevap hayır da nıye reks ben onu anlamadım reks ın rock muzıkle ya da ısyancı ozentı teenager genclıkle nealakası var sınemayada bı katkıları yok he reks en buyuk salonu bıkac bılet satıyo fılm basına ama nıye butun bunlar
-
yanı hemen hemen green day gıbı bıseymı ya da blınk184 muydu ole bıse tam olarak anlıyamadımda bırı ornek versın yaw
-
yok yok yok öyle birşey değil aman diyeyim green day olmaz blink182 hiç olmaz...
my chemical romance-the ghost of you mesela
http://www.youtube.com/watch?v=vkm-yHVIZw0