Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Emo???

• mor ve ötesi • 14 Şubat 2007 01:34 • #522549
    Emo ne biliyomusun? Bak............

Hayır emo daha cok Green Day dinleyip Punk takılanların yine takınmış oldukları enteresan bir hal biçimi...
    Emo dedikleri durum 15 - 16 yasındaki miniciklerin garip tavırları ve giyimleriyle örtüşmüş varsayılan oluşturulan bir biçim...
    (Dar pantolon giyimi, Converse dışında marka ayakkabı giymeyen, sac baş dağınık, hiçbirşeyi takmayan veya takmamış gibi görünmeye çalışan kızlarda ve erkeklerde siyah makyaj yapıp kapkara olma durumu gereksiz bir hüzün kaplama içini ve herşeye olumsuz bakma hali) imiş...
    Valla bir dergi de okumuştum çok garip ve dejenere farklı olmaya çalışan gençlerin düştüğütuzak bence...
  • beklicem321 • 14 Şubat 2007 11:03 • #522555

Anlattıkların sanki daha çok gothic kesime hitab ediyor.
  • vikings • 14 Şubat 2007 11:38 • #522556

birde emoların yazı ve konuşma dilleride farklı.yani tamam insan muamelesi yapalımda niye kendilerini insanlık dışı yapmaya çalışıyorlar anlamadım.size bir arkadaşlık sitesinden emoların resimlerin altına yaptıkları yorumları sunuyorum;(bilmeyen yoktur sanırım)

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

yani ben dethkrüsh grubunu tebrik ediyorum :)
  • galadriel • 14 Şubat 2007 12:26 • #522557
    vah emo (:

yazık diyorum ve ilerde öğretmen olucak biri olarak gençliğin bu kadar acınası durumda olmasına üzülüyorum..daha benden bikac yaş küçük insanlar böyle ciddi bi biçimde dejenere ve asimile olmuşlarsa ve hatta yozlaşmışlarsa,10-15 yıl sonraki nesil nası olucak acaba,onlara bişey öğretebilecekmiyiz..
    allah akıl fikir versin,amin..
  • cerberos • 14 Şubat 2007 13:54 • #522561

çok ilginç ya kelime yok bunu yorumlamak için sonuncusu dışında hiçbir şey anlamadım.
  • HereticSlave • 14 Şubat 2007 14:36 • #522568

emo nun ne olduğunu anlamanıza şu iki video yardımcı olur sanıyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=XEJDGLF-e18

http://www.youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U
  • vikings • 14 Şubat 2007 14:47 • #522573

ebay de görürsem o elmoyu alıcam..
  • gothic_x_angel • 14 Şubat 2007 21:30 • #522602

Emo emotional rock'ın kısaltmasıdır.Emo bir tavırdır, bir hayat tarzıdır, dünyaya bakış biçimidir.Düşüncelerinizin dış görünüşünüze yansıma halidir.Emo, hisli olmak demektir, duygu dolu olmak demektir.Emo rock genellikle ergenlik dertleriyle uğraşan, hayatlarının en büyük sorunu kalp acıları olan 14-20 yaş arası erkeklerin icra ettiği bir müzik."Emo" olmak genellikle "depresif" ya da "mutsuz" olmak olarak anlaşılır + emolar çok tatlı insanlardır ((özenti emolar hariç)) ayrıca emolar popülerlikten ve popüler insanlardan nefret ederler!!
  • vikings • 14 Şubat 2007 21:43 • #522603

o yaşlarda hayatımı karartıp çevredekilere zavallı gibi gözüküceğime heavy metal dinlerim kafa sallarım...
  • HereticSlave • 14 Şubat 2007 23:29 • #522610

Düşüncelerinizin dış görünüşünüze yansıma halidir

vay be.. insan saçını uzatıp gözünün üstünden atınca çok duygusal ve depresif gözüküyo demek ki.. bana niye öyle gelmiyo? ayrıca niyeyse o çok tatlı bulduğunuz insanları gördüğüm yerde bi güzel dövesim geliyo.. nedir bu? sorun bende mi? yoksa bu adamlar gerçekten sopalık insanlar mı? şimdi emoları kıskanıyosun diye atlıyanlar olucak ama.. takmıycam..

emoların reçetesine temiz bi dayak yazıyorum iyileşmemeleri imkansız..