Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Emo???

• metalikmanyak • 14 Şubat 2007 23:35 • #522611
    Emo ne biliyomusun? Bak............

emoların reçetesine temiz bi dayak yazıyorum iyileşmemeleri imkansız..

sevmiyo olabilirsin.. doğaldır bende sevmiyorum.. fakat bu onların da bir insan olduğu ve istedikleri gibi yaşama hakkına sahip oldukları gerçeğini değiştirmez.. hiç kimse hiç kimseye yaşam stili yüzünden şiddet uygulayamaz..
  • vikings • 14 Şubat 2007 23:52 • #522614

senin içinden hiçmi geçmiyor emo dövmek.amerikan kırosu = emo
  • metalikmanyak • 15 Şubat 2007 00:26 • #522617

bana ne ya kroysa kro bana bi zararı olmadığına göre dövmem için sebep yok..
  • HereticSlave • 15 Şubat 2007 00:33 • #522619

hatan var.. emo olsa olsa amerikan tikisi olur.. kırolar delikanlı adamlardır..
  • vikings • 15 Şubat 2007 01:06 • #522620

tiki ile emoluğun ne alakası var? kıroluğunda delikanlılıkla alaksı yoktur.
  • HereticSlave • 15 Şubat 2007 14:36 • #522634

peki kırolukla emoluğun ne alakası var?
  • gothic_x_angel • 15 Şubat 2007 15:04 • #522638

Ben herkesin emolara neden sinir olduğunu gerçekten anlamıyorum.Biz size naptık ki yani forumda emo nedir diye bi başlık açılmış bende ne olduğunu yazdım.Kendi halimizde insanlarız işte.Dıştan bakınca biraz acaip ya da emo erkeklerinin gay gibi gözüktüğünü düşünebilirsiniz ama bu emolarının hepsinin gay ya da şiddet gösterilmesi gereken insanlar olduğu anlamına gelmez LÜTFEN herkes birbirinin tarzına saygı göstersin.
  • vikings • 15 Şubat 2007 15:11 • #522639

ne yani kıro olmak için illa kundura ayakkabı beyaz çorap mı giymek gerekiyor.emolarda konuşmaları ve dış görünüşleri ile toplumda ayıplanan insalanlar oldukları için kırolar.tabi bahsettiğim taksim ve kadıköy civarındaki emolar.yani tamamen çakma insalar.
  • gothic_x_angel • 15 Şubat 2007 15:20 • #522640

iyide emolar niye konuşmaları veya dış görünüşleriyle ayıplansın ki sadece biraz değişik o kadar.Zarar verici bi yanı yok
  • Too_ChEE • 15 Şubat 2007 15:27 • #522641

zarar verici yanları yok ama özentiligin doruk noktası tamam emo grupları dinleyebilirler ama öyle görünmeye calısmanın bir anlamı yok zaten onuda beceremeyip aksine komik duruma düsüyolar bu özentilikleride haliyle milleti sinir ediyor türkiyede 100 emonun 90 özenti zaten niye yarın baska tarz cıkar adını hemo koyarlar bunlar bu sefer onu olmaya calısırlar :)