-
kulaklığı kulağımdan çıkardığım zamanlarda :)
-
geometri fizik matematik gibi derslerden soru çözerken. yolda yürürken,gözlerimi dinlendirirken, derslerde :P.
ama sanırım soru ne zaman dinlersiniz değil ihtiyaç duyduğumuz zamanı soruyor.
böyle sinirlendiğimde ve çok duygulandığımda çok ihtiyaç duyuyorum.
hem müzik ruhun gıdasıdır :P
-
insanoglunun en iyi bulusu ya da doganın bıze verdiği en degerli sey müzik,,her yerde herzaman en cok asıkken ama hep asıgım ben o yuzden hayatım=müzik
en mutlu oldugum zamanlar muzık yaptıgım zamanlardır tum hayatım boyunca bana en cok heyecan veren sanat dali,,sanat demek sanki az kacıyo ki sanat ne kadar geniş bi dunyadır...
-
ne güzel latifeler yapıyormuşsun sen deathvalley...
-
sağol herzaman yaparım ben sen iste yeter:)))
-
yeni biriyle tanıştığım zaman...
-
eyvallah :)
-
Her zaman ihtiyaç duyuyorum ben :) Bilgisayarda oyun oynarken bile o sesler yerine veriyorum arka plandan Heavy'yi , oh ne ala :))
-
herzaman otobüste,ders calışırken,çizim yaparken,banyo yaparken,sevindirik olduğumda,keyfim olmadığında,milletin vıdı vıdısını duymamamak içinde iyi oluyo...24 saat acık bilgisayarım en çok hoşuma gidende sabah gözümü açtığımda müzikle uyanmak çok iyi oluyo ya birden yataktan zıplıyosun:D
-
Yapabilecek hiçbirşeyim kalmadığında,içimdekileri anlatamadığımda,çok mutlu ya da çok üzüntülü olduğumda,içkini son damlasını almama rağmen ufacık bir etki etmediği o isyankar zamanlarda,...her zaman...