-
Bir de Amy Lee var.Tabi belki siz sevmezsiniz ama Korn'la yaptığı düetinde artık anladım ki sesi süper(zaten biliyodum da pekişti).
-
björk gu[(bilmem ne)tam hatırlamıyorum bulunca yazacağım] 42 yaşında ve hala bir dev..
Dipnot: Tam adı "Björk Guomundsdóttir" imiş ;)
-
Haa bir de o vardı.Bu Björk dediğin kadın olan dimi(Pek fazla bir şey bilmem bunlar hakkında)??Onunda sesi mükemmel.İlk dinledigimde inanamamıştım ki hala aklımda sesi...:D
-
aynen Sarah Jezebel Deva,Cranberries vokal ve Haggard ın sopranosu
-
Angela Gossow u da unutmamak lazım tabi..
-
NATALİEEE :))) Biterim Haggard'ın sopranosuna yaaa , müziğe hükmetmese bile konser salonunda tüm erkeklere hükmedebildi 2 saat boyunca :))
-
cranberries'in vokalisti, björk, mariah carey ninde çok güzel sesi var.
türkiye'den gerçekten bülent ersoy. belki şebnem ferah da olabilir. bir de sertap erener.
-
seray sever.
-
dolores konusunda gec kaldım benim idolum olan seslerden biri tonunun eşi benzeri yok keske yeniden saglam albumler yapabilseler artık pek bi hükmü kalmadı oyuzden
tori amos ve björk bence cok cok coook yetenekli ve lezzetliler hehe.
sonra mariah carey kendisinden ne kadar nefret etsemde..
sonraa cardigans in solisti nina repeta sanirim
ama bence su anda dinlediğimiz belki (rock bi tarz olarak verebilirim)bayan solistlerin feyz kaynagı bence janis joplindir..allah razi olsun kendinden
PEKİ BİrDE madonna desem beni kesermi garaj?!
unutmadan maria callas eger teknik olarak konusacaksak,,off aralarından secmek cok zorr
-
evet bende beğeniyorum björk ü