-
beklediğim yorum...:D:D
-
Son zamanlarda kafayı fazlasıyla taktığım kadın: Aziza Mustafa Zadeh. Dinlemeyenler dinlerlerse ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklar. ;)
-
Sertap ERENER
aklıma o geldi onu yazdım sadece
-
-
Ahh evet 23 Şubat'ta İstanbul'a geliyor. Ne yazık ki dün internetten öğrendim tesadüfen. Daha erken haberim olsaydı kesinlikle giderdim. Eminim bilet kalmamıştır çünkü konserleri tıka basa doluyor Aziza'nın. Yanlış hatırlamıyorsam bilet fiyatları 38YTL'den başlıyor, 100YTL'ye kadar.
Aziza, etnik müzikle jazz'ı kusursuz bir biçimde sentezlemiş. Kulağınızı asla tırmalamıyor. Bence en önemli özelliği bu, yani tarzı. Tabii sonra da piyano çalmadaki ve şarkı söylemedeki başarısı geliyor.
-
garaj haberlerini takip etmiyoruz anlaşılan. Halbu ki ben yamıştım :(
Takip ediniz lütfen ;)
-
tabi kide turkıye'den ŞEBNEM FERAH.dolores de mukemmel bir sese sahip cok ilginç bi tonu var ya harıka.amy lee de sağlam bence:)
-
Düşündüm de tarja turunen de çok hoş bir sese sahip. Nightwish'teki kariyerinin devamı solo albümlerini de zevkle idnliyorum hala :)
Tavsiye ederim ;)
-
İdil Biret geldi şu an aklıma sadece.
-
Yaşlandı İdil Biret. Küçükken Yedikule Zindanları'ndaki konserine gitmiştim. Sanırım beş yaşında falandım. Gittiğimi hatırladığım ilk klasik müzik konseriydi. Konserin sonunda top atışları yapılmıştı, babamın önceden haber vermiş olmasına rağmen çok korkmuştum ama belli etmemeye çalışmıştım. :))
Güher-Süher Pekinel kardeşler vardı, çok sevimli bir ikili. Birlikte piyano çalıp harikalar yaratan iki kardeş. Bir televizyon programında, okul yıllarında çaktırmadan birbirlerinin yerine sınava girdiklerini itiraf etmişlerdi. :)) Birinin tarihi çok iyiymiş, diğerinin matematiği. Birbirlerinin yerine sınava girerlermiş. :))
Bir de Suna Kan vardı, keman virtüözü. Kolu kırılmıştı bir ara. Görünmüyor pek ortalıkta ya da ben görmüyorum. :))