-
Cidden beni korkutacak cinstten olsa çok güzel olur önerilerinizi bekliyorum simdiden eyvallah ..
-
Tüylerinin diken diken olmasını istiyorsan *syarar* videolar bölümüne Steve VAİ'in klibini ekledi(Tender Surrender),onu izle.Korkacağın bir klip istiyorsan pek fazla korkunç değil ama Michael JACKSON'nın 'Thriller' isimli klibini izle...saygılar..
-
Erhan korkutacak demiş.. benim de aklıma geldi... :D süper klip ama.. tavsiyemdir.. sonundaki tremelo hareketlerinden korkabilirsin.. benim önerim yok ama maalesef...çünkü tarz filan bilmiyorum
-
Tüyleri diken diken edip + ağlatacak müzik videoları istiyorum ..
görüşlerinizi bekliyorum
-
yok video mideo, dağılın hadi.
-
Tüyleri diken diken edip + ağlatacak müzik videoları istiyorum ..
budur
-
Gece uyuyamazsın sonra. Acıklı bir Yeşilçam filmi olsa olmaz mı? Bir paket mendil ve bol miktar patlamış mısır eşliğinde seyrederdin. Korkunç klip izlerken mısır da yiyemezsin. Ya korkudan boğazına kaçar ya da miden bulanır! :s
-
-
Necrophagia diye bir grup var.Klipleriyle meşhur.İğrençtir.Yani hakkaten iğrençtir.Haemorrhage'ın falan da bir iki ona benzer klibi var ama hiçbiri o kadar değil.Necrophagia iyidir.
-
Benim üstte verdiğim videolardan biri Necrophagia, bloodfreak. Tavsiye ederim dicem de tavsiye etmemişim, direk linkini vermişim izleyin diye. O yüzden +18 diye bas bas bağırdım orda.