-
Arkadaşlar bu +18 meselesi ciddi bu arada.Bu videolar splatter diye geçen videolar.Dünya'nın her yerinde +21 ve bazı yerlerde bunları bulundurmak suç unsuru.Aman dikkat genç arkadaşlarım.
-
Lamb - B-Line
çok korkunç değil ama rahatsız edici olduğu kesin.
bu klip yüzünden triphop sevemeyen insanlarla karşılaştım
-
Tüyleri diken diken edip + ağlatacak müzik videoları istiyorum ..
''budur'' dediğin linke daha tıklamadan Since İ've Been Loving You' olduğunu anlamıştım :d:d:)
-
tesekkurler syarar..
-
Ajdar'ın videolarını izlerken tüylerim diken diken oluyor ve hakkatten korkuyorum.Tavsiye ederim.
-
hadi necrophagia neyse de diğerlerinin pek bir numarası yok be hocu :)
zaten gore gruplarının birçoğunda buna benzer böyle masaya yatırıp cerah gibi doğrayp biçmeler bulabilirsin..
Bir ara Torsofuck,birde isimini tam hatırlamıyorum bir grubun daha görüntüsüne denk gelmiştim buna benzer..çok geniş birde mide lazım seyredebilmek için herifler resmen sınırları zorlamış:)) videoyu yarıda kesip höösststtt lan noluuyor dedim +50 :D ...
-
-
bu pisliğe ne müzik derim ne sanat bi b*k değil bu.
saygı da duymuyorum.
- monitöre kustum, gelicem -
-
Arkadaşlar bu +18 meselesi ciddi bu arada.Bu videolar splatter diye geçen videolar.Dünya'nın her yerinde +21 ve bazı yerlerde bunları bulundurmak suç unsuru.Aman dikkat genç arkadaşlarım.
Tebrikler! Bir de bile bile burda yayınlıyor musunuz? "Yasak" adı altındaki her şey insanlar için ilgi çekicidir. Emin ol +18'i gören herkes tıklamıştır linklere!
-
ben cidden bu topici iş olsun diye açmadım hepimiz korku filmlerinden hoşlanırız değil mi ? ben müzikte bu olayı aradım ben cof un satyriconun ne bilem diğerr black gruplarının yani önplandakilerden bikaç örnek gördüm ama yeterli görmedim sizden de yardım almak için bu topici açtım ama yeterliyi bırak hiç adam gibi cevap alamadım desem yeridir lütfen eleştiri getirmeyin bu yazıma ... somut seyler istiyorum ..