-
Ben hangi videoyu izlediğimi bilmiyorum.. bu kadar çok tepki gösterilen ne var diye merak ettim rastgele tıkladım... sonra bir adam gördüm uyandı filan kavga dövüş başladı ben de kapattım..Şöyle birşey yapalım.. forumlarda zaten youtube linki vermeyelim.. garaj videosu verelim.. zaten site içindeki videolar kurallara uygun olur..seviyorsan birşey deme hakkımız yok zaten..
-
Yazım kaynayacak:( Neyse lan Garaj'a feda olsun:)
-
N demek başlığın silinmesi madem bu videolar sakıncalı neden avrupada abd de yayınlanıyor cradle of filthin From The Cradle To Enslave klibi kafelerde winamp playistinde var ayrıca youtubede heryerde görebiliyoruz .. demekki ilgi gösteriliyor değilmi ? senede 100 milyon abd doları hasilat yapan bu grubun bu tarz klipler yapıp bu geliri elde etmesi neyi gösteriyo bu tarz klipler ve showlar beğeniliyormuş manasına geliyor .. İşiniz gücünüz geyik bizde yapıyoruz geyiği ama bu baslık benim için önemliydi istediğimi alamadım yine herzamanki gibi makaraya sarıp saçma off tan puftan demogojilere diyologlara atışmalara girmişsiniz !
-
Yazın için sana teşekkür edecektim , unutmuşum kusura bakma :)
Bayağı bilgilendirici bir yazı oldu bu , özellikle benim gibi grindcore karşıtı bir adam için. Yararlı yanları da var demek ki , ama hala büyük bir kısmı sakat bu müzik türünün diye düşünüyorum , sanırım itiraz etmezsin :)
Ayrıntılı bilgi için tekrar teşekkür ederim :)
-
Çok iyi fikir. Gerçekten süper fikir. Sakıncalı ise zaten Garaj'da yayınlanmaz. Bunun üzerine hala sakıncalı videolar verecek olanlar da garmesten atsınlar.
Harika bir fikir, ben destekliyorum.
-
Değişen birşey olacağını zannetmiyorum.
-
Daha sağlıklı olur. En azından yukarıdaki tartışmanın başka bir örneği yaşanmaz.
-
Niye birşey değişmesin ki?
-
Değişir. En azından böyle bir şey için duyulacak merağın garajdaki kaynağı ortadan kalkmış olur.
-
Eklenecek olan videoyu Müdür onaylayacak. Bu sefer de müdür zan altında kalacak ve sorulacak; "Sen nasıl müdürsün?" ya da "Bu şimdi müdür müdür?"