-
01.Hayko Cepkin - Yalnız Kalsam İntro
02.Hayko Cepkin - Yalnız Kalsam
03.Hayko Cepkin - 777 İntro
04.Hayko Cepkin - 777
05.Hayko Cepkin - Bertaraf Et
06.Hayko Cepkin - Sonra Görüşelim
07.Hayko Cepkin - Sıkı Tutun İntro
08.Hayko Cepkin - Sıkı Tutun
09.Hayko Cepkin - Kaos İntro
10.Hayko Cepkin - Kaos
11.Hayko Cepkin - Ölüyorum
12.Hayko Cepkin - Siren
13.Hayko Cepkin - Melekler İntro
14.Hayko Cepkin - Melekler
15.Hayko Cepkin - Bilmezsin
16.Hayko Cepkin - Bonus
Arkadaşlar albümü şu an dinlemekteyim ve bayaa hoşuma gitti normalde pek sevmezdim ama albüm bayaa farklı olmuş; daha sert bir çizgisi var. Albümü herkese tavsiye ederim.
dinleyenler yorumda belirtebilir :)
-
ben bikaç parçasını dinledim,777 kaos ölüyorum ve yalnız kalsam
yani ilk albümü çok dinlediğimden dolayı fazla benimsedim sanırım,buna pek alışamadım daha,ama yine de hayko abimiz nağmeleriyle kulakların pasını siliyo..
yalnız kalsam benim favorim şimdilik..
-
yalnız kalsam benim favorim şimdilik..+1
-
Takıntım var...
Arkadaşlar albümü şu an dinlemekteyim ve bayaa hoşuma gitti normalde pek sevmezdim ama albüm bayaa faklı olmuş; daha sert bir çizgisi var. Albümü herkese tavsiye ederim.
Diye değiştirirsen sevinirim.Takıntım var da birleşik yazılan -de lere... Link göndermek demek mp3 demek zaten onu sil... Yoksa mesajın silinir.
-
hemen düzeltiyorum kusura bakma syarar
-
Röportajında brutal ve scream vokaller içerdiğine dair bi konuşma geçmişti... Gerçekten merak ediyorum eğer varsa albümü almayı düşünüyorum...
-
brutal ve scream vokaller içeriyor gercekten arkadasım :) bu arada albüm tüm müzik marketlerde satısa cıktı 19 mayıs tarihi ile
-
Hayko Cepkin
İlk albümü "Sakin Olmam Lazım" ve bugüne kadar verdiği konser & sahne performanları ile müzik medyası ve dinleyici kitlesi tarafından kabul ve destek gören Hayko Cepkin, yeni albümü ile farklı bir çizginin öncüsü olma yolunda ilerlemeye devam ediyor!
Eylül ayından beri çalışmaları devam eden "Tanışma Bitti" isimli yeni albüm Nisan sonu yayımlanıyor! Tüm beste, söz ve aranjeleri Cepkin'e ait 11 şarkı ve 5 intro'dan oluşan albüm müzikal açıdan çok daha sert olmasına rağmen, senfonik geçişleri ile zengin bir alt yapıya sahip.
Albümün genel konsepti korku. İşlenen ana tema ise genel olarak insanlığın kendi kişisel korkuları ve kaybetmek.
"Bu albümde anlatmak istediğim herşey zaten bugüne kadar defalarca söylendi. Bu sebeple tonlamada farklılık arayışına girdim ve kendime korkuyu daha yakın buldum. Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz." - Hayko Cepkin
-
Çok çok çok teşekkür ederim. Başkası olsa sana ne diye çıkışırdı. :)
-
Evet , eleştirileri böyle olgunlukla karşılayabilmek de ayrı bir meziyet , tebrik ettim ben de arkadaşı :)
Albümü ise yüksek ihtimal alacağım. Dinlemeyecek bile olsam bir şekilde bu müzikle piyasaya oynamadan uğraşan insanlara destek olmak lazım :)