Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hayko Cepkin - Tanışma Bitti [2oo7]

• acly • 23 Mayıs 2007 11:05 • #526968
    daha önce oturup hiç dinlemedim hayko cepkin'i gerek de duymadım dorusu,geçen günlerin birinde şenlik vesilesiyle istanbul üniv.işletme fak.ne geldi..ve ben geç olmasına rağmen ayrılamadım konserden..sadece şunu düşündüm '' türkiye de böyle müzik yapabilen ve de bunu albümüne koyabilcek kadar cesur bir adam varmıymış? ''konseri ağzım açık izledim.Bir ilk yapıp türkçe bir albüme seve seve ücret ödeyeceğim...
  • Soulforger • 23 Mayıs 2007 12:47 • #526971
    Ücret ödeyeceğini duymak güzel. Ama arkadaşlar tabloya bakar mısınız ne kadar acı? "İlk kez"... Daha hiç ödemeden dinleyen yüzbinler var... Düşünün bu adamın halini , müziğini yapıyor , o kadar emek sarfediyor ,çıkıyor konserler veriyor... Yani adamın hayatı olmuş bu... Ama kendisi para kazanmıyor!!! Onun cd'sini 2 ytl'ye toplama cd'ye doldurup satanlar kazanıyor. Veya hiç kimse kazanmıyor... İnternetten indiriliyor...

Devam edin diyorum sadece... Kaliteli işler çıksın , internetten indirmeye devam edin... Ondan sonra "Niye benim ülkemde kaliteli işler çıkmıyor?" derseniz de bir zahmet gidip Boğaz Köprüsü'nü ziyaret edin...
  • syarar • 23 Mayıs 2007 12:48 • #526972
    Ben O adama metelik vermem. Gençlerin parasını nasıl alırım diyen bir cins bana göre. Ucuz şöhret... Yanımda Manga gibidir.
  • Soulforger • 23 Mayıs 2007 12:49 • #526974
    O halde albümünü almazsın, dinlemezsin ;)
  • HeArSe • 23 Mayıs 2007 13:05 • #526975
    yürü be :D o adamın şarkılarını ben netten bile indirmem kotama yazık.

Gençlerin parasını nasıl alırım diyen bir cins bana göre. Ucuz şöhret

bu sözü en çok hak eden yüksek sadakat grubudur :)
  • Soulforger • 23 Mayıs 2007 13:08 • #526976
    Beyler , çok önyargılısınız... Hayko'nun da ,Yüksek Sadakat'in de bu işlerle uzun yıllardan beri uğraşıyor olduğunu biliyorum...

Dinlemem , orası ayrı... Ama Yüksek Sadakat , grubun basçının projesiydi ve 90'ların başlarından beri var bu proje , o zamandan beri yapılıyor şarkılar. Yani bir anda piyasaya çıkıp "hadi iki akor basalım , paraları kapalım" mantığıyla yapılmış şeyler değil. Gruplar sadece müzik zevki gelişmemiş ergen kitle yüzünden piyasa olmuyor , kaliteli olanların da hakkını vermek lazım , bizim tarzımız olsa da olmasa da...
  • HeArSe • 23 Mayıs 2007 13:14 • #526977
    teomanda çok eski amma ... :D
  • ackeen • 23 Mayıs 2007 15:32 • #526987
    Hayko'nun televizyonda izlediğiniz yüzüyle konserlrdeki yüzü çok farklı... Telvizyondaki kliplerinde rock müzik yaptığı düşünülmekte ancak eğer konserlerinden birine giderseniz rocktan çok black metale yakın bir çizgi izlediğini göreceksiniz. Ayrıca rock müzik dinleyenlerin black ve death metale karşı önyargılarını azltmış birisidir.

Hayko kendi albümünün korsan olark indirilmesine karşı değil kendisi de bir zamanlar korsan müzik dinlemiş ve karşı olamam diyor. Ancak orijinal albümlerdeki ses kalitesini hiç bir şekilde internetten indirdiğiniz müzikte bulamazsınız ve eğer müzikteki her efekti önemsiyorsanız internet sizi doyurmayacktır diyor.
  • HeArSe • 23 Mayıs 2007 15:38 • #526989
    bende garaja metal müzik dinlediğimi yazdım ama ben hep arabeske yakın bir çizgide müzik dinlerim :D
  • syarar • 23 Mayıs 2007 18:27 • #527001
    Ben müzikal olarak,altyapı olarak,harcanan emeği gördüğüm için,gençlerin ilgisine göre değişen tarzı gördüğüm için... Sonuç

BERBAT,TİCARİ...

Yüksek sadakatı belki kafamıza bir kuş s.car haricinde dinlemedim. O şarkı da fazla poptu... Yani pop derken şöyle düşünün...

Birkaç çiçek var... Dalında... Blues,Jazz,Rock,Metal gibi tarzlar.. Bunların hepsi de güzel... Alıyorsunuz bu çiçekleri bir araya getiriyorsunuz... Her tarz dinleyen adam dinleyiveriyor. Ama ertesi gün? Çiçek soluyor... Kokusu da b.k gibi oluyor... Görüntüsü de...