-
brutal ve scream vokal vokali yapmayı hem gözü yemiş hemde bence cok iyi yapmıs türkiye için iyi bir gelişme diyebiliriz :)
-
ilk albümünden bay farklı olmuş süper olmuşş onun böğürmesi yeter beaa
-
tanışma bitti
niye böyle bir isim koydu ki albüme ilk albüm onun için tutunma albümüydümü :)
Genelde albümün çiktigi dönemde tavrim neyse albümün adi da o oluyor. "Sakin Olmam Lazim" müzik piyasasina karsi sakin durmasi gereken bir adami anlatiyordu. "Tanisma Bitti" ise "Tanisma fasli bitti, bakalim gerçek yüzümü nasil bulacaksiniz?" diyen bir albüm.
Ilk albümde istedigim vokaller ve davullar yoktu. Benim bilgisayarimda çikardigim davul sesi ruhsuzdu. Bu albümde davulcu stüdyoda çaldi, ben de vokalimi stüdyoda yaptim. "Tanisma Bitti"nin yüzde 80'i yine ev kaydi. Sound, güç, siddet olarak tam istedigim gibi, adam gibi oldu. Ilk albümün kudreti yoktu, yenisinin kudreti var. Beni konserlerimde izledikten sonra "Bu adamin albümü niye böyle olmus ya!" diyenlere "Aha iste yenisi istediginiz gibi" cevabini verebilecegim artik.
diyor kendileri :)
-
ictenlıkle katıldım hatta bende gecen gıttım cem koksal ın yenı albumunu aldım hayko cepkın alacagımı sanmıyorum ama olsun emegın hakkı verılmelı aslında dıger ulkelerde satılan her korsan cd ıcın 200bın usd para cezası mı ne vardı 200bın ı salladım ama onun gıbı bıseydı ayrıca sadece satana degıl alana da aldıgınız her korsan cd ıcın 200bın usd yı bırak 10 ytl bıle odıyecegımızı soyleseler korsan almazdık degılmı arkadaslar o paraya orjınalını alırdık o yuzden korsan calmaktır korsan a hayır
-
evet o böğürmesi beni ürkütüyo ama daha farklı bi tarzda oluşturuyo aynı zamanda...yeni albümünden bi kaç parçayı dinledim evet diğer albümünden çok farklı ve güzel...
-
suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun
vücudun kireç söyle böyle mi....
manyak şarkı kaos yaf
-
Teoman'ın yani adlı sıradan kişinin sıradan filminde;Teoman, "Hep aynı şey" tarzının ülkemizdeki kralının(Alıntı) Sıradan adamın, Sıradan filmindeYAVUZ ÇETİN'in SAHİL adlı ŞARKISINI söylemeye teşebbüs edecekmiş Hayko Cepkin adlı yaptığı şeyden tiksindiğim şahıs. Onu buradan protesto ediyorum. Arkadaşlar mail yazalım söylemesin. Herkes sahil sahil! hayko hayko diye ortalıkda dolanacak...Belki Rock'n Coke'da bile söyler... Adam konserlerde söyleyecek... Kanal D de Yavuz ÇETİN görünecek...Iyğğşşş hayal bile etmek istemiyorum. Ben ikinci bir İz Bırakanlar Unutulmaz vakası istemiyorum.
bence söylemeden protesto etmak
bana göre sacmalık korn'un metallicadan one pink floyd ise another brick wall bu kadar güzel söylecegini hiç tahmin etmezdim ama dinledikten sonra mukemmel yorumlamıs dedim...
-
Türkiye alternatif müzik camiasının yakından tanıdığı, sahne şovları ve klavyesinden çıkan büyülü sesler ile bulunduğu her performansta dikkat çeken Hayko Cepkin Rock’n Coke sahnesinde bir kez daha hayranlarıyla buluşuyor. Bugüne kadar Demir Demirkan, Aylin Aslım, Koray Candemir gibi isimlerle çalışmalar yapan Hayko Cepkin başarısını Roxy Müzik Günleri ile ikiye katlamıştı. Hayko Cepkin, müzik televizyonlarının en çok rağbet ettiği isimlerden biri oldu KISA ZAMANDA. Gösterime giren “Araf“ isimli gerilim/korku filminin müziklerinede imza atan Hayko Cepkin, elektronik rock altyapısı ve düşsel vokalleri ile dinleyicilerini büyülü bir aleme davet ediyor.
rockn coke sitesinde böyle yazmıslar :) acıkcası merakla bekliyorum bende sahne sovunu :)
-
tiksindiğim hayko yu zevkle dinlemeye başladım önyargı kötü bi şeymiş şimdi ilk iş konserine gidip kanlı canlı dinlemek istiyorum ne yapıyor bilmiyorum ama canlı izleyen herkes tutulup kalıyor bu herife
-
sahne performansı harika...bi de tükürmese sağa sola daha iyi olcak ama.. :D.son albümünde benim favorim "ölüyorum"şiddetle herkese tavsiye ediyorum...