-
bircok kişi pentagramın dünyanın en iyi metal grubu olduğunu söylüyo ve aksini iddia edenleri sucluyo..sizce bu gercekten inandırıcı mı?
-
Dünyanın en iyi metal grubu pentagram? PEhhhh biyerlerimle gülerim:D
Türkiye'de kötünün iyisi. Metin gibi uyuz bir gitariste sahipler bi kere:D Türkiye'de metal mi var? :D
-
Şero , sana Pentagram hakkında öyle şeyler anlatırım ki , bu söylediğin laflar yüzünden utanırsın. Ciddiyim, bu gruba laf atan herkes utanır. Bir ara yazarım , ama şu an meşgulüm... Malum , kız arkadaşım , eheh :D
-
Sallaaaaa :D Iron Maiden! Tek geçerim :D Anadolu ezgilerinin metalde ne işi var? Felsefesine aykırı. Ben anatolia kadar bayık bi şarkı dinlemedim.:S
-
kafan ıyı sanırım yıne:D
-
o anadolu ezgileri olasaydı zaten pentagram bugünlerde olamazdı.malesef ülkemizde bu tür müzikler saf halleri ile bir yere gelemiyor ve gelemiyecekte.
-
piyasa...
-
pentagramın dünyanın en iyi metal grubu olduğunu iddaa eden insan başka grup bilmeyen insandır. ya da him i falan metal sanıyodur.
-
sana göre... severek ve zevk alarak dinliyorum. Uluslararası arenada Mezarkabul TR olarak bizi temsil etmesi kusurlarını kapatıyor gözümde...
-
zaten bugünlerde değil ki. eskiden bi boşluk vardı orayı talaşla doldurdular. şimdi millet metale aç değil.yabancı grup dolu. talaşı sallamıyor kimse ama millet o delikte ne var diye sorarsa haa evet talaş var derim. ama o delik kimin umurunda?