-
cok dogru
-
elbette pentagram dünyanın en iyi rock grubu deyil.ancak pentagramın katkıları siz rock severler için önemli deyilmi.bir çoğumuzun pentagramın hamurundan yediği dönemleri olmadımı? pentagram türk rock severler için önemli bir ateşleyicidir.bu arada bazı haddini bilmezler okadar ukalaca konuşmuşki,sanki kendileri çok iyi şeyler yapıyormuş gibi.yapılan güzelliğe dil uzatmak müzik adamlığına veya müzikle uğraşan kişilere yakışmıyor.gitaristine veya diğer müzisyenlere dil uzatanlara soruyorum,yiyorsa hadi gitte pentagramda çal.ama sana şunu söliyim o adamlar yine adamlıklarını gösterip seni dinleme nezaketinde bulunur.çünkü müzisyenlikte budur,saygı duymaktır.
kimse dediğimi yanlış anlamasın,sözüm haddini aşanlaradır.
-
Türkiye'de kaç tane gerçekten müzik yapan adam var???
Pentagram'dan önce tartışılması gereken birçok grup var. Evet Pentagram dünyanın en iyi rock grubu değil, bu tartışılmaz. Ama bu kadar da yerilmeyi ve en tiksindiğim tabirlerden olan "Piyasa insanı" yakıştırmasını hiç mi hiç haketmiyorlar.Türkiyeden böylesine sağlam bir grup çıktığı için gurur duyulması gerekir.Zira kendileri yurt dışında "Mezarkabul Tr" adı ile bizleri en iyi şekilde temsil etmekteler.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Pentagram'ın satanist bir grup olduğunu iddia eden bazı varlıklarla karşılaştım.Pentagram işaretinin(daire içinde beş köşeli yıdız)satanizmi sembolize ettiğini ve dolayısıyla da pentagramın satanist bir grup olduğunu düşünüyorlar..
Adamların "Bir" adlı şarkılarını dinlemediklerini düşünüyor,kendilerine şiddetle tavsiye ediyorum..dinleyinnnnn
-
Obituary sana katılıyorum.pentagramı satanizme yakıştıranların kendi benlikleri ve zihinleri satanistleşmiş.türkiyenin dünya üzerindeki tanıtımlarındaki eksikliği,sponsor sıkıntısı vs.vs. sayılabilir daha bir çok şey.eğer pentagramın bu gibi fırsatları olsa ve kendilerini tüm dünyaya duyurabilme şansları olsa ki; olmayan olanaklar içerisinde bile bişeyler yaptılar. eminim olanaklar daha iyi olsa en iyi yerlerde olacaktır.
-
evet "pentagram" ismini duyunca arkadaslarimin da tuyleri diken diken oldu..okulda "sen satanist misin" diye basladilar,hocalara bile "bu satanist grup dinliomus" dediler o anda..hocalar da "allah akil fikir versin " vs. vs. bisiler sayikladi..Pentagram_033,ben de sana katiliyorum..insanlar bilmedikleri seylere yorum yapmaya pek musait..ozellikle de bu ulkede..
-
evet death_metal_e bazıları bişey bildiklerini sanırlar ama hiç bir şey bilmezler.nedense bu ülkede oluyor bu olay,aslına bakarsak tüm dünyadada oluyor ama türkiyede bunun haddi hesabı yok yaaaa:):)bu da eğitimle,yetişme ortamı,insanın hayata olan sosyallığı,çevre ilişkileri vs.vs. çokta sosyolojinin içerisine girmiyecem ama malesef bu da türkiye gerçeği.çok değerli atalarımızın bir sözü var,tabi bizde osmanlı torunları olarak onları bir kez daha analım.atalarımız der ki; biliyorsan konus adam sansınlar,bilmiyorsan sus âlim sansınlar. umarım bazılarıda alim olmayı veya da adam olmayı tercih eder.
-
ya abi kimse bu adamların ne olduunu bilmiyo ki..
tutturmuşlar bi çilekeş yok pilli bebek yok helium..
bu insanlar asıl piyasa asıl özenti gençliin dinledii şeyler.. 20 senesini dolduran pentagram kadar tr de çıkmış köklü bir metal tarzı grup yok.. aynı zamn da bu grup demir demirkan gibi insanları da barındırmıştır.. bu konuda azımı açınca susmamıyorum ama insanlar çok sinirimi bozuyolar.. kıçımın kenarı iki gruba pentagramı kıyaslıyolar.. siz ne derseniz deyin pentagram tr nin en iyi gruplarından biri..hayatta da satanist değiller.. bir diye şarkısını dinleyin size cevabını verir zaten..