-
türkiyenin en iyi metal grubu tartışmasız Moribund Oblivion.adamların yurtdışı şöhretide oldukça fazla.türkçe sözlü black metal yapıyolar.bi kez canlı izledim ve Pentagram halt etmiş dedim.Pentagramda metin varken o grup solo olarak asla ilerleyemicek.hep aynı sololar.gına geldi.tonlar bile aynı
-
Pentagramı bizim ufaklığa dinletiyorum.Eskiden gülben ergen dinlerdi şimdi pentagramcı oldu anlayın siz.
-
oha o kadarda degılde turkıyenın deseler mantıklı olur ve bencede oyle
-
peh gelin austuryada sorun kimse bilmez cok abartmissiniz
-
Sadistic Spell ve witchtrap gibi grupları görmüş geçirmiş olsaydın moribund oblivion demezdin :) episode13 derdin :)
-
görmeye geçirmeye gerek yok konserler, istatistikler ve yurtdışından insanların yorumları türkiye'nin çıkardığı en iyi grubun cenotaph olduğunu gösteriyor. :)
-
abı yapmaya ya nerde para kazanmıslar ne kadar kazanmıslar daha da onemlısı kımın neresı kalkmıs ben hıc bılmıyorum ole bısey bıyerlerı havalanmıs ınsanlar degıller
-
hayır yanılıyosun ben gayet iyi biliyorum o albümleri ne zorluklarla çıkardıklarını...grubu karalamak kesinlikle saçmalıktan başka bişey olmaz! dünyanın en iyilerinden olabilir ama bence yine de en iyi metal grubu değil..
-
Dünyanın değil ama Türkiye'nin tartışmasız en iyisi.Elemanlarının rock ya da metal piyasasına hakimiyeti bkz örn(şebnem ferah,kurban..vs.vs) gibi isimleri çıkarmakla beraber ülkede lokomotif olmuş bir gruptur.Ayrıca Almanya Wacken'de en iyi 5 performans arasına girmeleride gurur duyulacak bir olaydır.
-
Bunu söyleyenler hayatlarında kaç tane metal grubu dinlemiş hiç sordun mu?