-
Üye olduğum başka bir sitede açılmıştı böyle bi başlık garip şeyler öğrenmiştim. İlginç yaklaşımlar falan..
Sizlerin de bilgilerinizi paylaşacağınızı düşünüyorum..
mesela en gereksizlerinde bi tane örnek veriyim:
Britney Spears ın Joan Jett'in I Love Rock and Roll şarkısını söylemesi.
Tabi bir de Queen in We Will Rock You'sunu o kadar saçma insana söyletmeleri reklam uğruna.
-
Metallica üyelerinin Queensyrche'ye konser sırasında büyük bir şaka yapmışlığı vardır...
Grup sahnede ön taraflarda çalarken bayan seyirciler çığlıklar atmaya başlarlar , grup üyeleri şaşırırlar bu yoğun ilgiye... Kızların çığlıkları devam etmektedir... Grup üyeleri birbirlerine bakıp gülümserler ama o sırada farkında değildirler ki kızların asıl çığlık attığı şey , Metallica üyelerinin sahneye saldığı çıplak erkek dansçılardır :)
-
güzel bir başlık olmuş tebrikler.
Bir tane de ben söyleyeyim; Motorhead grubunun 1998 deki istanbul-Açıkhava konserini konser gününden bir gün önce sadece 30 kişi bilet aldığı için iptal etmesi.
-
steve vai'in tender surrender çalarken sahnede sinek kovalaması :D
-
steva vai dediniz de aklıma geldi 90 larda Vai istanbuldaymış ve yolu kemancıya düşmüş o arada çıkıp bir jam yapmış,
ilginçtir, türkiyeye konsere geldiğinde sorulduğunda bu konu hakkında konuşmak istemediğini belirtmişti.
-
belki dayak yemiştir.taytla falan geldiyse :D
-
Teşekkür ederim=)
Bir de şey var bir arkadaşımdan duymuştum ama çok emin değilim. Belki 'En Efsanevi' Olaylarına girebilir. Doğruysa doğru deyin=)
Steelheart'ın vokalinin(Miljenko Matijevic) in 17-18 yaşlarında müzik sektöründe yeniyken ve patlama yapmasına çok az kala bir konserde kendini şaşıp bir direğe çıkması ve ordan düşüp hafızasını yaklaşık 10 sene kadar kaybetmesinden sonra tekrar eski haline dönüp şarkı söylemeye devam etmesi..
-
Robert Plant ve Jimi Page, arap ülkelerinden birindedirler bir mekanda çalınan müziği beğenirler ve çıkıp çalmak isterler. neyse çıkar çok güzel çalarlar, mekan beğenir ve sahibi perşembe günü gelin işe başlayın der.
-
Aklıma geldi..
bir dergide okumuştum..
Queen'in gitaristi Brian May'in İstanbul'a konsere geldiğinde gezmeye çıkar ve takside rehberi(ya da başka bi yakını olabilir)ile giderken Radyoda Küçük Emrah çalmaya başlar Brian May biraz şaşkın biraz heyecanlı yanındaki kişiye döner ve sorar..
- Kim bu radyoda çalan? Ne kadar acı dolu bir sesi var.
bu da ilginç En ilginçlerden olabilir mesela.
Ayırca Brian May in ilk gitarını bir dolaptan yaptığını da bir Queen-sever arkadaşımdan duymuştum.. Paylaşayım dedim..
-
ya bu steve vai hakkında çok garip bilgiler var:D
vai, sırf mahallenin kızları satrianiye hayran diye kıskanmış, akordiyonu bırakıp gitar almış ve satrianiden ders almaya başlamış.(steve 13, satriani 17 yaşında o zamanlar :D )