-
slipknot'ın ilk vokalisti ayrıldıktan sonra grup 8 kişi bir sexshopa gider ve orda tezgahtar olan corey ile tanışır :D.( sliknot hastası arkadaşım söylemişti.ne enterasan)
-
Geçen ben yolda giderken bir baktım 3 kişi gidiyor.Brinin elinde bagetler birinde bas gitar.Bir tane de güzel tiki kız. Tamam dedim kesin konser var. Ben de stüdyodan yeni çıkmışım. sırtımda gitar eve gidecem.Takip ettim bunları. Bara girdim. Baktım bunların gitarist gelmedi. Ben kaş göz filan. Kızı kesicem ayağına bi baktım sahnede solo atıyorum. Ahh ne efsanevi bir olaydı anlatamam arkadaşlar.
not:bu olay yaşanmış gerçek bir olaydır. yani olmuş bir olaydır. adı üstünde olay. ol-ay.. (ay ne lan. ay may yok erkek adamım ben)
-
Yengeeeeee . Duyarsa yaşayacak olayın kalmaz artık :) . Güzelmiş ama .
-
yok o öyle değil :) o zamanlar corey taylor, iowa nın bir başka yerel grubu stone sour'da söylemektedir. onu çok beğenen grup elemanları çalıştığı dükkana gidip onu tehdit ederler. bu olayı corey şöyle anlatıyor:
"bir gün dükkana 2 adam girdi ve eğer slipknot a katılmazsam kafamı keseceklerini ve evimi yakacaklarını söylediler, ben de kabul ettim."
:)
-
bir de Skid Row'un böyle bi olayı var hatta aşşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=zih9KoAb6Po
Adam da taş hani=P
helal olsun kafaya iyi oturtmuş herif
-
aslında hiç türklerden örnek vermemişiz(syarar hariç=))..
Düş Sokağı Sakinleri nin Muratlarından bir tanesinin diğer Murat ın karısıyla ilişki yaşaması da oldukça garip, gereksiz ama bir o kadar da etkili bir olaydır ki grubun dağılmasına yol açmıştır..
Yanlış hatırlamıyorsam grup dağıldıktan sonra hayranlarının yoğun isteklerine dayanamayıp bir konser daha vermişlerdir.. Konserde aldatılan Murat tek bir kelime etmeden sadece işini yapıp gitmiştir.
(Ya da buna benzer bir şey olmuş işte)
-
red hot chili peppers in vokali anthony kitabı scar tissue de grubun basçısı flea nın kız kardeşiyle yattığını yazmış muhabirin teki(yaşam analisti kenan erçetingöz olması muhtemel)bunu fleaya sormuş flea da kitabını okumadım anthoy fırlamanın önde gidenidir ama böyle bişe olduğunu sanmıyorum demiş.
teomanın gece kulüpten çıkarken görüntelendiği sarşın kızların esmer ve kumrallara oranı az sonra Garaj Keyfinde vuaaav ay fiil guud
-
efsanevi şarkılar
pek efsanevi bir şarkı "why high one why" la fikret kızılok un hep efsanavi bir şarkı yaptığını düşünmüşümdür
birde geçen gün dinlediğim netekim (ayşe tütüncünün ) şarkısı da çok efsane olabilitesi olan bir şarkı gibime geldi
-
istanbula gelen anathemanın sölüstinin konserden önce görevli tarafından tanınmayıp dışarı çıkarılmak istenmesi :D
-
çok uzun yahu bekleyemiyorum sonunda ne oluyo acaba ?