-
Angtoria'nın gitaristi (ismini bilmiyorum , kahverengi saçlı olan) aslında davul çalıyormuş 15-16 yaş civarında... Ama kızlardan tüm ilgiyi gitarist ve vokalistlerin topladığını görünce kıskanıp gitarist olmuş :)
-
.
-
page in gitarı konser sırasında gitarı keman yayıyla(evet bildiğin keman yayı e-bow falan değil) çalması
pink floyd un köpeğe blues söyletmes i
jim morrison un konser sırasında seyircilere hepiniz bir avuç dolusu budalasınız vs. diye saydırması
john bonham ın moby dick adlı şarkıya çalarken gaza gelip bagetleri fırlatıp elleriyle çalması bateriyi
-
Jim Morrison daha da ötedir :) Sahnede cinsel organını açıp göstermiştir . Özel ilgi alanıma girer o herif . The Doors filminden de bilinir .
-
[10 kez okundu]DrumBanger
23 Haziran 2007 Cumartesi / 00:40
Sahnede cinsel organını açıp göstermiştir . Özel ilgi alanıma girer
Orada yazmayan birşey varsa söyleyin. Ben demiştim.
-
idol işte :D
şimdi geldi aklıma axl rose (anagramı oral sex oluyor ben keşfettim :P ) konserde seyircilerin üstüne çıkıp seyircileri dövmesi konsere kamera ile gelmişler galiba
-
birde bira şişesi kırıp o içilen yeri orta parmapına geçirip gitarı öyle çalmak var ki süperötesi bişey hiç görmedim ama eminim çok karizmatik duruyodur
-
-
benimki biraz daha yeni nesillerden olacak ama söyleyeyim:
slipknot ın sampler'ı, aynı zamanda en az konuşan ve en geri plandaki elemanı craig jones röportajlarda hiç konuşmazmış. bir kere konuşmuş ve dediği tek laf "eğer slipknot olmasaydı şu anda sokakta insanları öldürüyor olurdum." olmuş.
-
cokda ılgınc degılmıs bu bence yanı slıpknot daha ılgınc olaylarada sahıp mesela ılk kuruldugunda 14 kısı olan grubun suankı sayısına elemanların kafalarında bas gıtar parcalaması ve bunun sonucunda bıkacının ölmesı uzerıne ındıgını bılıyormuydunuz