-
Son zamanlarda İstanbul'a yurtdışından bir çok sağlam grup/isim gelmeye başladı..Bunlar arasında şu ana kadar duyduklarım Evasnescence,Pink Floyd,Dream Theater,Avril Lavigne,Damon Albarn,Daft Punk,Al Di Meola,Bryan Ferry.
Hatta Rammstein ve LP'nin de geleceğini söyleyenler var..
Sizce bu bi gelişme mi,öyleyse neden,nasıl??
Aynı zamanda,eğer başka bi ismin geleceğinden haberdar olan varsa burda belirtmesi iyi olabilir(haberlerde aramak gerekiyo da genelde)
-
bizi beğeniyorlar mı
da nedir?
rockncoke la da oldukça şuurunu aşma yolunda ilerleyen
evrenselsi müzik platformuyla
bu sorunun cevabı gayet açık
ve bilinen üzere bol bol net
-
bence ülkemizde artan talep meselesinden kaynaklanıyor bu durum.
insanlar dinledikleri grupları görmek isteyince organizatörler de paraya kıyıp davet ediyorlar adamları.
e isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler...
türkiye de artık büyük organizasyonlarda boy gösteren bir ülke haline gelince ilgi çekici bir hal alıyor. e grupların da hayır demeye gönülleri razı olmuyor duygusal olarak(!).
olay bundan ibarettir efenim bence...
-
gaffur gibi oldu;"beni beğeniyormusun?"
popüler kültürün erözyona uğrattığı sıradan izleyici kitlesine sahip ülkelerden biriyiz.
yeterli sayıya ulaşabiliyor ve konser maliyetini karşılayabiliyoruz sadece.
hiçbir grubun ben sanmıyorum ki; ateşli ve yoğun bir izleyici sebebiyle Türkiye'de konser vermek isteyebileceğini...
-
lıve earth in istanbul ayagı iptal edılmeseydi bizi beğeniyorlar dusuncesıne katılırdım ama ama ama ...:(
-
wasp gelmiş beğenmiş gitmiş tamamdır ozaman benim için:s tooldan sonra olay biter artık
-
Yani sizce olay duygusallık(!)ta mı bitiyo?
Türkiye'ye gelen hiçbir grup 'abi ben orayı merak ederim dinleyici kitlemiz orda iyiymiş oraya da gitmek lazım ayriyeten görmek lazım' bağlamında gelmiyo yani buraya öyle mi?
O zaman yazık,tamam gelsinler istiyoruz ama,bence böyle güçlü isimlerin para için bi ülkeye gitmesi işi çok saçma..Yazık derim ben,kendilerini düşürüyolar gibi bişey oluyo benim gözümde..
-
Biz derken?
-
ülkemizi,dinleyici kitlemizi,bu ve bununla ilgili olabilecek herşeyimizi..
-
Günümüz dünyasında 'İstanbul' hayranlığı fazlaca ortaya çıkmaya başladı.. İstanbul'un kültür başkenti seçilmesi de cabası.
Eminim ki bizi beğeniyorlardır..