Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bizi beğeniyorlar mı??

• mansons pain • 25 Haziran 2007 11:04 • #528330
    bu gelenlerin dışında marilyn manson ve joe satriani geleceğini duymuştum
  • syarar • 25 Haziran 2007 12:01 • #528331
    haa. benim ülkem yok maasef: S
  • Soulforger • 25 Haziran 2007 12:30 • #528332
    Ülken var Şero , üstünde yaşıyorsun ;) Bu milliyetçilik anlamında değil tabii ki. Bu ülkeye gelen grupları izleyebiliyorsun veya bu ülkenin şartlarından yararlanabiliyorsun anca. O yüzden ülkenin şartları önemli. Ha dersen ki babam zengin benim her konseri ayrı ülkede izlerim , o zaman bir şey diyemem , bavulunda boş yer var mı diye sorarım :))
  • FuL_TeLiKe • 25 Haziran 2007 14:04 • #528335
    abi biz birilerinin beğenisine sunulmuş "mallar" mıyız ki beğenme söz konusu olsun..

cümle kurarken sonundaki eylemin ne anlama geldiğini bilmiyecek kadar aciz mi olduk?

)ortalama 20 yıldır türkçe konuşan insanların toplandığı 1 sitede bu tabir kınanır..kınanmalıdır..(
  • violoncellist • 25 Haziran 2007 23:34 • #528368
    öncelikle beğenilmeyecek bir ülkenin vatandaşı olduğumu düşünmüyorum. daha sonra da kimsenin beğenisine sunulduğumuzu düşünmüyorum...
    saygılar
  • ibanetze • 26 Haziran 2007 12:09 • #528388
    Asırlar önce yaşamış bir Türk düşünürün sözü; "Parayı veren, düdüğü çalar." =)

Şöyle yeniden düzenlenebilir aslında, "parayı veren, karşısındakine düdük çaldırabilir." =)
  • numbie_X • 26 Haziran 2007 14:19 • #528391
    Konuyu gereğinden fazla saptırdınız şu noktada..
    Benim böyle bişey deme amacım bizim onlara sunulmuş bi mal olmamız gibi bi anlam taşımıyodu,nerden nereye götürdünüz..
    Sadece dinley,c, kitlemizi beğendikleri için mi geliyolar,yoksa ülkemiz hakkında iyi duyumlar aldıkları ve merak ettikleri için mi geliyolar,ben böyle bişey kastetmiştim 'bizi beğeniyorlar mı??' derken.
    Siz başka bi ülkeye giderken,ya da başka bi ülkede konser vereceğiniz zaman bu tip şeyler düşünmez misiniz hiç?
    Ben çok şey mi düşünüyorum yani?
    Bence bunlar düşünülmesi gereken şeyler..Ama bunun yanında şu anonim(diye bildiğim)sözü de söylüyorum-zevkler ve renkler tartışılmaz
  • egeli yasemin • 27 Haziran 2007 12:46 • #528404
    r.h.c.p. gelecek diyorlar ama sadece söylenti galiba
  • şermutah • 27 Haziran 2007 20:04 • #528419
    pink floyd demişsinde pink floyd DAĞILDI roger waters gelmişti geçen yıl onu kastettiysen pardon tabi
  • FuL_TeLiKe • 3 Temmuz 2007 10:10 • #528663
    bence ben okuduğumu yorumluyorum..

şöyleki:
    sen yazının her cümle bitiminde "bu cümlede şunu düşünerek yazdım" ya da "bu cümlede benim fikrim şu idi" dememişsen ben yazını kafama göre yorumlarım..düz yazı bunu gerektirir..
    tiyatroda acıklı 1 sahnede kimse gülmez;çünkü oyuncu izleyiciye o acıyı hissettirir..

ama düz yazıda bu yoktur..
    hele hele sokak dilinde hiç yoktur;ki seninkisi buna benziyor..

yani yazdığın yazının insanlara ne düşündüreceğini bilmeden yazıyosan gelip beni bunla yargılayamazsın..

tekrar ediyorum;iktisatta geçen "mal ya da hizmet" beğenilir..
    biz eğer malsak(ki muhtemelen bu yazının akabinde hakkımda öyle düşüneceksin..gülüyorum tabi..)beğenilebiliriz..

son anonim sözüne gelince:zevkler ve renkler ne yazıkki tartışılır..
    yoksa bu koca forum "yalan" olur..
    bunu ilkokul çağlarımızda öğretirlerki 1 durumda bizi ezmeye başlarlarsa kendimizi savunabilelim..

üzgünüm ama bu böyle..
    (biraz araştırdıktan sonra gerçekten beni anlayacaksın..işte o zaman göbeğinden 1 yenidünya ağacı çıkacak ve meyvelerini satıp köşeyi dönücez..)