Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bizi beğeniyorlar mı??

• bsrbsr • 4 Temmuz 2007 00:42 • #528741
    Bana da o kadar para versinler ben de çıkarım sahneye :D Kimse yahu harika Türk dinleyicim de çok benim hemen gidiyim bir konser veriyim niyetinde değil :P :) Gerçekler acıdır :D
  • Mrs_metal • 4 Temmuz 2007 19:42 • #528766
    yyaa nedekk buu yaa bızı begenıyolar mıı???
    satılıkmıyızz bııızzz yaaa...???
    begenmezlerse begenmesınler..
    ayrıcaa hepsıı satılık onların bız degılızz..
    para vermesınlerde gorelım hepsınııı..
    peeehhh..
  • SlipknotSlave • 4 Temmuz 2007 19:48 • #528767
    ya geç

tabi olum adam hacca geliyo boru mu fiyatları düşürsünler diye yapıyolar ah çakallar ah :)
  • Drive-MAN • 4 Temmuz 2007 23:59 • #528800
    evet bunlar tabıkıde sevındırıcı olaylarda sadece bı ayrıntıya takıldım Rammstein bu kadar buyuk bı grup mu yanı hatta kelımesınden dolayı sakın yanlıs anlama ama he sana bı lafım yok belkı buyukturde benım haberım yoktur hatta bı yerden duyduguma gore turkıye 350 bın euro ya gelmısler neden bu kadar buyukler
  • DrumBanger • 5 Temmuz 2007 04:10 • #528820
    Seyirci kitlesini beğenmeyen herhangi bir grup zaten o beğenmediği seyirci kitlesinin önüne ne çıkar ne de çıksa da hakeder . Dream Theater geldi güzel röportajlar verdi öncesinde de sonrasında da . Bence bizi beğendiler .
    Ve de sakın unutmayın ki bir İstanbul'dan çıkacak para ile Amerika'nın veya Japonya'nın herhangi bir yerinden çıkacak bir para karşılaştırılamaz . Onlar daha fazla para getirir . Bu yüzden bizim ülkemize gelmelerinde beğeni ve merak yatıyor daha çok . Özellikle de merak etmeleri . Dönen herkeste beğeniyor daha beğenmeyen çıkmamış gibi bir şey .
  • numbie_X • 11 Temmuz 2007 21:01 • #529136
    bu forumun amacı zaten yorumlar arkadaşım,ben hiçbişeyden emin olarak yazmadım baştan beri yazdıklarımı,bunlar zaten benim düşüncelerim olmak zorunda,yanlış anlaşılmışım ya da kendimi anlatamamışım sanırım..
    insanlara ne düşündürebileceğini biliyorum,ama ben doğrusunu söylüyorum,burda da bi sorun olduğunu sanmıyorum,şuana kadar kimse senin gibi bi itirazda bulunmadı düşündüklerim düşündürmek istediklerim ve yazdıklarım konusunda..
    'zevkler ve renkler tartışılmaz' meselesine gelince;
    bin türlü zevk ve renk vardır,herkes istediğini beğenir,yorumlayamazsın çünkü yorumladığın apayrı bir zevk/renk olur
    bilmem anlatabildim mi?
    tabi bu benim düşüncem-ekleyeyim nolur nolmaz-
  • donald_cobain • 12 Temmuz 2007 02:44 • #529143
    dünya üzerinde hiçbir halkta türkler kadar başkalarının ne dediğini önemseme ve merak etme duygusu yoktur heralde
    ayrıca caka satmaktanda pek hoşlanırız bu gavurlara karşı
    Aziz Nesin'in bir kitabında vardı yabancı bir arkadaşını evine davet eden bir türk ailesini
    ve mahallede cereyan eden olayları! anlatan küçük bir hikaye bu konu hakkında türklerin düşüncelerini tamamen ortaya seriyor çok hoşuma gitmişti vakti zamanında
    grupların türkiyeye gelmesi konusunda da ""izmire gelmedikten sonra en baba grup gelse kaç yazar peeh"" *kıskanır*
  • numbie_X • 12 Temmuz 2007 16:52 • #529149
    ""izmire gelmedikten sonra en baba grup gelse kaç yazar peeh""

kesinlikle katılıyorum:)
  • tolqing • 12 Temmuz 2007 19:01 • #529153
    siz kendinizi beğeniyo musunuz?

biz kendimizi birilerine beğendirmeye calıştıkça dahada yapmacık ve özentileşiyoruz..o yüzden kimsenin kimseyi beğendiği falan yok arkadaslar,hersey çıkar ilişkisi içinde gelişiyo..
    ama biz birazcık kendi benliğimizi ve kültürümüzü yaşatmaya çalıssak , hani doğal ve basit olsak biraz ; o zaman belki bişeler değisebilir kanimca kanaatimce
  • FuL_TeLiKe • 13 Temmuz 2007 19:57 • #529191
    itiraz ettiklerinde benim yorumlarımdı..
    farkındamıydın bilmiyorum..
    neyse..