-
Siz punk ve metal müziğe yaşam tarzı olarak mı bakıyorsunuz yoksa sizin için sadece bir müzik mi ? ve neden ?
-
Ben sadece müzik olarak bakıyorum . Çünkü yaşam tarzı olarak belirlersem hem çoğu insandan farkım kalmaz hem de öyle bir dengesiz yaşama daha hazır olduğumu sanmıyorum . Her gün farklı şekillerde uyanmak kolay değildir .
-
punk veya metal felsefesini tamamiyle yaşam biçmi olarak alan bir adamdan cacık olmaz.(türkiye şartlarında)
Yani ben müzik olarak bakıyorum :)
-
türkiye şartlarında nitro diye bi grup var; punk ve metali aynı tarzda çok güzel yapıyorlar.
-
peki grup yaşam tarzı olarak mı yoksa müzik olarak mı ilgileniyor o türler ile :D
-
Hayatım o kadar sıradan ki keske yasam tarzım olarak belirliyebilsem.Hergün farklı sekilde uyanmayı...
-
if i can't be my own, i'd feel better dead!
Grunge dinleyen asla "sadece müzik" olarak bakamaz.
-
yaşam tarzın müzik kültürünü belirler müzik kültürün yaşam tarzını belirlemez yaaaa yaa
-
Punk ı yaşam biçimi olarak belirlemiş bir türkün mümkün olmadığı aşikar.Ama sokakta kendini punk zanneden kareli pantolon ve bilekliklerle dolaşan ıvır zıvırlarda yok değil.
-
Maxfrodo sana kesinlikle katılıyorum.Punk olduğunu zanneden kareli pantolonlu sünepeler baya bi çoğaldı..
İngiltere'ye gidip,gerçek punk görüp gelicem valla:)